Δημοσιεύτηκε: 12 Μάιος 2009, 00:24
από Epirotes
headless έγραψε:Μάλλον μιλάς για αυτό:
http://www.youtube.com/watch?v=UjZQGRATlwA

Χίλια ευχαριστώ, ναι, αυτό εννοούσα. :lol: Είναι απλά priceless! :lol:

pros έγραψε:
έγραψε:Γιατί πολλοί Λινουξάδες νοιώθουν την ανάγκη να γελοιοποιούν εμπορικά λειτουργικά συναγωνιστών και ειδικά τα λειτουργικά του Μπιλάκου;

Ανθρώπινη φύση;
Γιατί ο παοκτσής τρελαίνεται εναντίον του ολυμπιακού;
Η ισχυρότερη κόλλα για μια ομάδα είναι ο εχθρός;
Cosí fan tutti (Μιμητισμός) κλπ...

Μπα, εγώ σκεφτόμουν περισσότερο προς την πλευρά μιας άποψης που είχε δημοσιεύσει κάποιος κάποτε εδώ περί των πολλών σταδίων που περνά ένας νεοπροσηλυτισμένος στα Λίνουξ και μέσα σ' αυτά υπάρχει κι αυτό του πωρωμένου, hardcore και καλά, του στυλ στο μηχάνημά δεν αφήνω να πλησιάσει τίποτ' άλλο εκτός από τον Πιγκουίνο. Δεν ξέρω, εμένα, ίσως επειδή είμαι και κάποιας ηλικίας πλέον, δεν μου αρέσουν οι παρωπίδες, ο τυφλός οπαδισμός και σίγουρα όχι ο μιμητισμός (να μιμηθώ κάτι καλό, το καταλαβαίνω, αλλά να μιμηθώ κάτι αρρωστημένο, δεν υπάρχει περίπτωση στον αιώνα τον άπαντα). Η ισχυρότερη κόλλα για μια ομάδα δεν είναι απαραίτητα ο εχθρός, αν και αυτό είναι το μόνο εύκολο, αλλά είναι το οικογενειακό κλίμα ή με όρους μπάλας το κλίμα στ' αποδυτήρια και μεταξύ των παιχτών. Και για τους οπαδούς ισχύει αυτό που είπες ο μιμητισμός αρρωστημένων καταστάσεων. Πάει το παιδάκι με το μπαμπά στο γήπεδο και ζει το αρρωστημένο κλίμα της κερκίδας και το μιμείται. Εντάξει, μην τα τσουβαλιάζουμε κι όλα υπάρχουν οπαδοί κι οπαδοί. Από hardcore χουλιγκάνια που μόνο με μέτρα στυλ Αγγλίας αντιμετωπίζονται (απαγόρευση εισόδου και υποχρέωση την όρα του αγώνα να παρουσιάζονται στο ΑΤ της περιοχής τους, αυτά είναι μέτρα, κι όχι λόγια του στυλ θα "φτάσει το μαχαίρι στο κόκκαλο" μπλα μπλα και δέκα χρόνια αργότερα δεν έχει αλλάξει απολύτως τίποτα), υπάρχουν κι αγνοί φίλαθλοι που απλά γουστάρουν να βλέπουν μπάλα και να υποστηρίζουν την ομάδα τους δίχως καφριλίκια.