Δημοσιεύτηκε: 07 Ιαν 2010, 02:17
από kon_nos
Apopas έγραψε:Φίλος μου είπαμε, όχι γνωστός μου. Έχεις εσύ φίλους που δεν είχες πάρει ποτέ το τηλέφωνό τους είτε κάποιον άλλον τρόπο επικοινωνίας;

Ω, ναι. Παιδιά από το Δημοτικό και απ'το γυμνάσιο, που ποτέ δεν φανταζόμουν πως θα τα ξαναέβλεπα. Τώρα ξαναβλεπόμαστε πια. Και για να μην ξεχνιόμαστε φίλος μου, με τον οποίο κάναμε αρκετή παρέα έφυγε για Κύπρο και και μετά από κάποια στιγμή τα sms δεν προσφέρονται ιδιαίτερα για επικοινωνία.
Άλλος φίλος μου παρουσιάστηκε στον στρατό. Μέσα απ'το facebook μιλάμε ευκολότερα. Όταν γυρίσει, φυσικά θα επιστρέψουμε στον παραδοσιακό τρόπο :)

Apopas έγραψε:Ο messenger είναι σαφώς πιο απλός από το facebook. και δεν χρειάζεται την παραμικρή γνώση διαδικτύου, αντίθετα με το facebook που χρειάζεται μια ελάχιστη.

Έχεις δει άνθρωπο να χειρίζεται το messenger και να μην μπορεί το facebook; Το αντίθετο γίνεται.

Έχουμε ξεφύγει αρκετά offtopic, αν και αυτό είναι το νόημα της ύπαρξης του facebook και αυτό εκμεταλλεύεται η CIA. Την επικοινωνία και την κοινωνική δικτύωση με ανθρώπους.