Δημοσιεύτηκε: 07 Ιαν 2010, 03:12
kon_nos έγραψε:Ω, ναι. Παιδιά από το Δημοτικό και απ'το γυμνάσιο, που ποτέ δεν φανταζόμουν πως θα τα ξαναέβλεπα. Τώρα ξαναβλεπόμαστε πια.
Δλδ ήταν φίλοι σου και δεν είχες το τηλέφωνό τους; Εγώ πάντως στο δημοτικό είχα το τηλέωνο όλων των φίλων μου, αλλά όχι όλων των συμμαθητών μου, γιατί απλά οι περισσότεροι ήταν απλοί συμμαθητές και όχι φίλοι.
έγραψε:Και για να μην ξεχνιόμαστε φίλος μου, με τον οποίο κάναμε αρκετή παρέα έφυγε για Κύπρο και και μετά από κάποια στιγμή τα sms δεν προσφέρονται ιδιαίτερα για επικοινωνία.
Συμφωνώ, γι' αυτό υπάρχουν οι messenger ή και το IRC.
έγραψε:Άλλος φίλος μου παρουσιάστηκε στον στρατό. Μέσα απ'το facebook μιλάμε ευκολότερα. Όταν γυρίσει, φυσικά θα επιστρέψουμε στον παραδοσιακό τρόπο![]()
Ενώ μέσω messenger δλδ δεν θα επικοινωνούσατε το ίδιο εύκολα; Μέχρι και offline μυνήματα υποστηρίζουν.
έγραψε:Έχεις δει άνθρωπο να χειρίζεται το messenger και να μην μπορεί το facebook; Το αντίθετο γίνεται.
Απλά εσύ ανέφερες ότι πολλοί δεν έχουν γνώση internet και υπολογιστών. Κάποιου που οι γνώσεις του επαρκούν για να είναι χρήστης facebook (που χρειάζεται μια στοιχειώδη εξοικίωση με το internet) σαφώς επαρκούν και με το παραπάνω για χρήση messenger, καθώς δεν χρειάζεται καν να σερφάρεις για να τον χρησιμοποιείς.
έγραψε:Έχουμε ξεφύγει αρκετά offtopic, αν και αυτό είναι το νόημα της ύπαρξης του facebook και αυτό εκμεταλλεύεται η CIA. Την επικοινωνία και την κοινωνική δικτύωση με ανθρώπους.
Ακριβώς, έλα όμως που αυτή η επικοινωνία μπορεί να γίνει και με άλλους τρόπους, το ίδιο η περισσότερο εύκολα. Απλά μέσω facebook είναι πιο εύκολο το κουτσομπολιό. Να μπαίνεις και να βλέπεις τι κάνει ο άλλος, που βρίσκεται και φυσικά ποιους «φίλους» έχει. Αυτό δεν στο «προσφέρει» ο messenger, ευτυχώς.
Την αγάπη του κόσμου για αδιακρισία εκμεταλεύεται η CIA (αν όντως το κάνει), όχι την επικοινωνία.