Δημοσιεύτηκε: 08 Ιαν 2010, 06:01
από ntinos_
για μένα χαζομάρες κάθεστε και ασχολείστε με το facebook. αυτό που βλέπω είναι δύο "ομάδες" ανθρώπων που λέει η μία στην άλλη:

το facebook σας φακελώνει, κάνατε χαζομάρα που δημιουργήσατε λογαριασμό και ανεβάσατε φωτογραφίες και να δίνει εναλλακτικούς τρόπους επικοινωνίας και άλλα τέτοια...
η άλλη ομάδα προσπαθεί να πει ότι, οκ, δεν μας πίεσε κανείς να το κάνουμε αυτό. μόνοι μας το επιλέξαμε...

η άλλη ομάδα ξανά έρχεται να πει ότι έχει να πει και φτου και απο την αρχή...

δεν θέλω να θίξω κανέναν, προς θεού αλλά ποιο το πρόβλημα σας με όσους έχουν λογαριασμό στο facebook και στο κάθε facebook? επειδή τους φακελώνουν?
είχα ξανά πει σε άλλο ποστ σε άλλο νήμα πως αυτή είναι μόνο η αρχή! 100% τα πράγματα θα χειροτερέψουν δίχως να μπορείς να αρνηθείς κάτι τέτοιο... όλο αυτό ξέρετε φαντάζομαι γιατί γίνετε... πολύ απλά για την "ασφάλεια" ως προς τους πολίτες, κυβερνήσεις, κράτη κτλ κτλ... είναι απλό, κάποτε λήστευαν και δεν μπορούσαν να πιάσουν τον κλέφτη (τουλάχιστον όχι εύκολα), μετά ακολούθησαν οι δορυφόροι (παρακολουθήσεις κτλ)... στο μέλλον στοχεύουν σε ηλεκτρονικά σπίτια όπου θα παίρνουν της πληροφορίες απευθείας απο το σπίτι και όχι απο ένα site... πως θα το κάνουν αυτό? απλό και αυτό, υπάρχουν είδη ψυγεία όπου καταγράφουν τα τρόφιμα μέσα τους και αν λήψη κάτι ενημερώνουν τον ιδιοκτήτη ή κάνουν και αμέσως online αγορές και πας και τα παίρνεις απο το supermarket... φανταστείτε να βγούνε και άλλες τέτοιες συσκευές και όχι μόνο.

σήμερα πολύ εξαπατούν της ασφαλιστικές εταιρίες... κάπως δεν πρέπει να βρούνε τη συμβαίνει? αν σας κλέψουν το σπίτι σας δεν θα πρέπει να τον βρείτε ?
η ποιο εύκολη λύση και πραγματικά γρήγορη είναι με το υπερ-φακέλωμα, να ξέρουν που πάτε και αν κατουράτε και τι περιέχουν τα ούρα σας. (αλκοόλ κτλ)

προσωπικά για το facebook στα τέτοια μου αν δει ο άλλος μία φωτογραφία με εμένα και τη παρέα μου, ούτως η άλλος αμα βγεις απο το σπίτι θα σε δούνε τόσοι άγνωστοι, να με δούνε "λίγοι" παραπάνω και τι έγινε... όσο για τα πνευματικά δικαιώματα μιας φωτογραφίας? σιγά τα λάχανα... παρόλο που τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο facebook δεν σημαίνει πως μπορεί να αποδείξει απο τη τραβήχτηκε, απο ποιον κτλ. (εκτός αν έχεις πλήρης πληροφορίες που δεν βλέπω το λόγο να το κάνει κάποιος σε ένα τέτοιο site και όχι μόνο στο facebook αλλά γενικά)

για τα προσωπικά στοιχεία του καθενός ευθύνεται αυτός και μόνο αυτός που τα δίνει απο εδώ κι εκεί, δεν φταίει το facebook σε αυτό, δεν ανάγκασε κανέναν να το κάνει. και τα χειρότερα έρχονται. καλός η κακός.