Δημοσιεύτηκε: 16 Φεβ 2010, 16:41
Έλαβα προχθές το παρακάτω email από τον Χρήστο Μπαχρακάκη σχετικά με τη συμμετοχή μας στη fosscomm:
Απάντησα ήδη:
Για να οργανωθούμε λοιπόν λίγο: Έχουμε κόσμο και όρεξη για booth ή όχι; Εγώ έχω ήδη δηλώσει την θετική μου πρόθεση, αλλά δεν μπορώ να τα αναλάβω όλα μόνος μου, ούτε να πάρω την ευθύνη σε περίπτωση που πούμε ναι, και τελικά δεν μπορέσουμε να το κάνουμε, ή έχουμε ένα κατώτερο των προσδοκιών μας αποτέλεσμα. Οπότε, ας σηκώσουμε χέρι όσοι θέλουμε να έχουμε booth στην fosscomm και μπορούμε να είμαστε εκεί τις ώρες που χρειάζεται για να το υποστηρίξουμε. Το δικό μου είναι ήδη στον αέρα.
(Ένα δεύτερο θέμα που εκκρεμεί είναι αυτό του workshop. Εγώ έχω κάτι στο μυαλό μου σχετικά με bug hunting, αλλά δεν είμαι ακόμα σίγουρος αν θα μπορέσω να βρω χρόνο να το προετοιμάσω και να το κάνουμε, οπότε δεν το προτείνω ακόμα. Αν κάποιος έχει κάποια ιδέα και όρεξη για workshop ας το πει.)
έγραψε:
Θα ήθελα να μας ενημερώσεις εάν θα κάνετε παρουσίαση στην Fosscomm ως ubuntu και αν θα έχετε και booth.
Απλά θα ήθελα να μας ενημερώσετε άμεσα για να ξέρουμε και εμείς τι γίνεται.
Thanks, θα περιμένω νέα.
Απάντησα ήδη:
έγραψε:
Παρουσίαση θα κάνουμε σίγουρα. Αν δεν ενδιαφερθεί κάποιος άλλος, θα
την αναλάβω εγώ. Για booth, έχω ρίξει την ιδέα, και θα ήθελα να
βοηθήσω να οργανωθεί κάτι, αλλά δεν έχω δει καποια συγκεκριμένη
εκδήλωση πρόσθεσης για συνδρομή από τους υπολοίπους. Θα ξαναθέσω το
θέμα στο forum μας και θα τους πιέσω λίγο να πάρουμε μια απόφαση και
θα σε ενημερώσω αν θέλουμε booth ή όχι στο τέλος της βδομάδας ή αρχές
της επόμενης.
Για να οργανωθούμε λοιπόν λίγο: Έχουμε κόσμο και όρεξη για booth ή όχι; Εγώ έχω ήδη δηλώσει την θετική μου πρόθεση, αλλά δεν μπορώ να τα αναλάβω όλα μόνος μου, ούτε να πάρω την ευθύνη σε περίπτωση που πούμε ναι, και τελικά δεν μπορέσουμε να το κάνουμε, ή έχουμε ένα κατώτερο των προσδοκιών μας αποτέλεσμα. Οπότε, ας σηκώσουμε χέρι όσοι θέλουμε να έχουμε booth στην fosscomm και μπορούμε να είμαστε εκεί τις ώρες που χρειάζεται για να το υποστηρίξουμε. Το δικό μου είναι ήδη στον αέρα.
(Ένα δεύτερο θέμα που εκκρεμεί είναι αυτό του workshop. Εγώ έχω κάτι στο μυαλό μου σχετικά με bug hunting, αλλά δεν είμαι ακόμα σίγουρος αν θα μπορέσω να βρω χρόνο να το προετοιμάσω και να το κάνουμε, οπότε δεν το προτείνω ακόμα. Αν κάποιος έχει κάποια ιδέα και όρεξη για workshop ας το πει.)