Δημοσιεύτηκε: 17 Απρ 2010, 08:15
από linuxovios
aftermon, να με συγχωρείς, αλλά το "δείγμα γραφής" που παραθέτεις σε επίπεδο τεκμηρίωσης πιάνει πάτο. Μιλάει γενικά και αόριστα για καρτέλ, χωρίς καμία τεκμηρίωση και προτείνει συγκεκριμένη ποινή για τους διευθυντές που εργάζονται σε επιχειρήσεις που θα καταδικάζονται για παραβάσεις ανταγωνισμού, χωρίς να αναφέρει τίποτα συγκεκριμένο... Απλά έλεος. Άσε που από δομή επίσης είναι ό,τι να 'ναι

Το "δικό μας" κείμενο έχει σαφή δεδομένα και ζητούμενα - και το κυριότερο - τεκμηριωμένα.

Τέσπα, εγώ πιστεύω ότι το "λιβανίζουμε" πάρα πολύ. Ίσως είναι λάθος η προσπάθεια σύνταξης του κειμένου από όλα τα μέλη της κοινότητας. Είναι φυσικό να έχουμε διαφορετικές αντιλήψεις περί κομψότητας λόγου και επιχειρημάτων, διαφορετικές εμπειρίες και ενδεχομένως διαφορετική "ατζέντα". Συνεπώς ποτέ δε θα φτάσουμε σε κάτι που όλοι ανεξαιρέτως να συμφωνούν. Σκέφτομαι να το στείλω μόνος μου, με τη δική μου υπογραφή και να αποσύρω την πρόταση για συλλογική αποστολή. Στο κάτω κάτω, είναι ξεκάθαρο ότι δε θα αλλάξει καμία κυβέρνηση ρώτα, επειδή δέχτηκε μια επιστολή. Απλά φωνάζουμε ότι "είμαστε εδώ" και προσπαθούμε να πιέσουμε προς μία κατεύθυνση που θεωρούμε σωστή.

Θα περιμένω μερικά σχόλια ακόμα και θα αποφασίσω.