Δημοσιεύτηκε: 17 Απρ 2010, 18:49
από linuxovios
Σε ό,τι αφορά το κείμενο και την προσπάθεια της συλλογικής δράσης, έχω στείλει ήδη το όνομά μου με pm. Αν σταλθεί συλλογικά, έχει καλώς. Από 'κει και πέρα, αν δεν σταλθεί από την κοινότητα, θα το στείλω μόνος μου. Πάμε σε μερικά σχόλια τώρα :

έγραψε:1) Εσύ από πότε μόνος σου βάζεις deadlines στο φόρουμ; Εδώ μέσα δεν υπάρχουν ινστρούκτορες.

Καλά με δουλεύεις? Δεν υποχρέωσα κανέναν να δεχτεί το deadline. ΠΡΟΤΕΙΝΑ, μετά από σχόλιο συντονιστή, που αναφερόταν στην εξέλιξη των πραγμάτων, να δώσουμε 24 ώρες περιθώριο για κτένισμα του κειμένου. Δεν όρισα κάτι...

Διάβασε το σχόλιο συντονιστή : viewtopic.php?f=34&t=11196&start=80#p114951

και αμέσως μετά το δικό μου : viewtopic.php?f=34&t=11196&start=80#p114954

έγραψε:το κείμενο είναι για τα μπάζα και θα κάνει ζημιά στην κοινότητα.

Προσωπική σου άποψη, αλλά να την τεκμηρίωνες κιόλας...

έγραψε:2) Δεν έχεις διαβάσει τους όρους χρήσης και το μανιφέστο της κοινότητας και είσαι χθεσινός.

Ναι δεν τα έχω διαβάσει. Χθεσινός στο ubuntu-gr.org εννοείς? Γιατί αν αναφέρεσαι στη δράση μου στο χώρο του ανοικτού λογισμικού, το πιθανότερο είναι να μην ήξερες τι είναι open source, όταν άρχισα να ασχολούμαι με αυτό. Η ενασχόλησή μου με τους υπολογιστές ξεκίνησε το 1986 και πρώτο linux install έκανα το 1996 (θυμάμαι χαρακτηριστικά ότι δεν είχα δημιουργήσει swap partition και σερνόταν ελεεινά... lol )

έγραψε:Αν θα αγωνιστείς, όπως γράφεις στο κείμενό σου, πολλοί από εμάς εδώ ήδη αγωνιζόμαστε χρόνια.

Δεκάδες χρήστες δουλεύουν ΜΟΝΟ με ubuntu επειδή το γνώρισαν από εμένα. 100άδες έχουν επηρεαστεί από τα άρθρα μου και σίγουρα έχουν δοκιμάσει τουλάχιστον ένα install. Επίσης, λόγω της επαγγελματικής μου ιδιότητας, είμαι σε θέση να φέρνω ένα πλήθος ατόμων κάθε χρόνο σε πρώτη επαφή με το ανοικτό λογισμικό. Έδωσα και δίνω μάχες καθημερινά, όντας μειοψηφία, υπέρ του ανοικτού λογισμικού. Και εγώ χρόνια προσπαθώ να βοηθήσω...

έγραψε:3) Είσαι υποκινούμενος μου φαίνεται.

Ασχολίαστο...

έγραψε:4) Ετοίμασε αν μπορείς ένα κείμενο στο στυλ(δείγμα) γραφής που έχω παραθέσει και μάθε να διαβάζεις πρώτα.

α) Το στιλ γράφεται με "ι" ως ξενική λέξη --> απλούστερη γραφή β) Δε βλέπω το λόγο να ετοιμάσω ένα κείμενο σύμφωνα με ένα δείγμα, το οποίο δε θεωρώ ότι επικοινωνιακά επιτυγχάνει τους στόχους του. γ) Είμαι στο συλλαβισμό ακόμα...

έγραψε:5) Το ονοματεπώνυμό σου θα βάλεις στο κείμενο και θέλεις και τη στήριξη 5.000 μελών;

Δεν υποχρέωσα κανένα να υπογράψει ή να στηρίξει το κείμενο. Μία πρόταση έκανα. Αν γίνει αποδεκτή από τους συντονιστές και τη διοίκηση του ubuntu-gr έχει καλώς. Αν όχι, έχω ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΓΡΑΨΕΙ ότι θα το στείλω μόνος μου.

έγραψε:6) Είσαι βερμπαλιστής.

Ένα παράδειγμα για να τεκμηριώσεις το χαρακτηρισμό σου ?

έγραψε:7) Τέτοιο κείμενο δεν πρόκειται να υπογράψω.

Σε υποχρέωσε κάποιος να το κάνεις ? Αφού λες ότι αγωνίζεσαι χρόνια, κάνε ένα κόπο και γράψε ένα δικό σου. Θα το υπέγραφα ευχαρίστως.

έγραψε:8) Δεν θα συνεχίσω να γράφω, τοποθετήθηκα στο θέμα αρνητικά. Η επιμονή σου είναι τουλάχιστον ύποπτη για μένα.

Δικαίωμά σου να μη συνεχίσεις να γράφεις σε αυτό το thread. Η επιμονή έχει να κάνει με το πάθος μου για το ανοικτό λογισμικό. Τώρα τι ακριβώς βρίσκεις ύποπτο, δεν καταλαβαίνω.