Δημοσιεύτηκε: 24 Απρ 2010, 10:06
από linuxovios
Μάλλον έχετε παρανοήσει και πιστεύετε ότι το "καλό" ΔΝΤ θα μας βοηθήσει. Το ΔΝΤ εξυπηρετεί αμερικανικά συμφέροντα και μόνο. Για το μόνο που θα "βοηθήσει" είναι το πώς θα εισπράξει με τόκο "σίγουρα" αυτά που δανείζει. Επίσης θα φροντίσει οι ανάγκες δανεισμού μας να παραμείνουν ες αεί.

Το ΔΝΤ σας καλημερίζει και σας ευχαριστεί που προτιμήσατε προϊόντα MS.

Υ.Γ. Από χθες είμαι ένα ράκος. Η ψυχολογία μου έχει πιάσει πάτο και δεν ήθελα να μιλήσω σε άνθρωπο. Ούτε για ευχές για την ονομαστική μου εορτή δε σήκωνα το τηλέφωνο. Μέχρι που είπα και στην τριών μηνών έγκυο γυναίκα μου ότι "εγώ δε θα αποφάσιζα να φέρω παιδί στον κόσμο μετά από αυτή τη μέρα". Μακάρι όλοι οι Έλληνες να αντιλαμβάνονται τι έγινε χθες και τι σημαίνει αυτό για την Ελλάδα. Πολύ φοβάμαι πως όχι. Όλοι στο μικρόκοσμό τους είναι, κοιτώντας την πάρτη τους και ωχαδερφίζοντας για τα πάντα. Η ίδια η Βυζαντινή αυτοκρατορία επί ημερών παρακμής. Τα ίδια λάθη. Μόνο που εμείς δεν είμαστε αυτοκρατορία. Αν με κάποιο μαγικό τρόπο μπορούσε να πραγματοποιηθεί μια ευχή μου χθες, τούτο μόνο θα ευχόμουν : Να μπορούσαν όλοι να ξυπνήσουν από το λήθαργο και την απραξία. Να επαναστατούσαν όλοι!

Οι "Γερμανοί" μπήκαν στην πρωτεύουσα. Αλλά πώς να ελευθερωθείς όταν δεν ξέρεις ότι είσαι υπόδουλος?