Δημοσιεύτηκε: 26 Απρ 2010, 16:41
έγραψε:Από μόνοι μας τα κάνουμε, ακριβώς γιατί ξέρουμε ότι δεν έχουμε τίποτα να περιμένουμε από εταιρίες πώλησης λογισμικού, κυβερνήσεις και πολιτικούς. Παίρνουμε την πρωτοβουλία και κάνουμε εμείς τη δικιά τους δουλειά. Επειδή το επιλέξαμε. Επειδή γουστάρουμε. Και γι' αυτό θέλουμε να την κάνουμε σωστά ώστε μην μπορεί να μας την πει κανένας!
Σε αυτή τη βάση που το θέτεις, δεν έχω το χρόνο atm να σου φέρω στο τραπέζι τα στοιχεία που θέλεις (τα οποία ίσως και να μην υπάρχουν). Τούτο μόνο θα σου πω : Γι' αυτή την επιστολή έχω χάσει δεκάδες ώρες για συγγραφή και προώθηση, καθώς επίσης έχω επωμιστεί σχεδόν μόνος μου και το κόστος. Το τι γουστάρω να κάνω περιορίζεται και από τη δουλειά μου, την έγκυο γυναίκα μου που έχει ανάγκες (και η οποία του χρόνου θα είναι άνεργη γιατί το κράτος είναι μ********). κτλ κτλ. Εδώ λιγότερο και σε άλλα forum περισσότερο μόνο κριτική ξέρουν να κάνουν κάποιοι για το τι "δε γίνεται" ή τι "είναι δύσκολο να γίνει" μπλα μπλα μπλα. Είχαν χρόνο κάποιοι να ωχαδερφίσουν, αλλά όχι να βοηθήσουν. Αυτοί συνήθως είναι ή δηλώνουν "linux guru". Φυσικά γνωρίζω ότι μέρος του αντίλογου αφορούσε ανθρώπους που έχουν τη δική τους ατζέντα (όποιος δεν καταλαβαίνει να προβώ σε διευκρινήσεις)
Δε δέχομαι όμως τα επιχειρήματα κάποιων ότι η επιστολή είναι "διάφορα κοσμητικά" γιατί στερείται αδιάσειστων στοιχείων (όταν όλο το κράτος σε ό,τι κάνει στερείται στοιχείων).
ktogias, επειδή αναφέρθηκες σε "ρεζίλια" , υπάρχει κάτι στην επιστολή που εκθέτει κάποιον ή κάποιους ή το ανοικτό λογισμικό ?
Το ξαναλέω : Τα πάντα διαλύονται και μερικοί φτιάχνουν τις χωρίστρες τους. Ξυπνήστε.
Αυτά από εμένα, συγνώμη για το διάσπαρτο των σκέψεων μου, δεν έχω χρόνο atm.