Δημοσιεύτηκε: 28 Απρ 2010, 23:49
1. Τα παιδιά που οργανώσανε, γνώριζαν ότι βγήκαν εκτός προγράμματος. Έτσι ξεκινήσαν κάποια εργαστήρια αργότερα με την λογική ότι κάποιος που προγραμμάτισε να παρακολουθήσει την ομιλία στον ενα χώρο να προλάβει να συμμετέχει και στην άλλη σε άλλο χώρο. Λογικό είναι. Παρόλα αυτά δεν συγχρονίστηκαν καθόλου. Προσωπικά πήγαινα πανω-κάτω και τελικά δεν παρακολούθησα κάτι που με ενδιέφερε. Απάντηση που πήρα; Είχαμε απρόοπτα γιατί δεν δούλευε ο projector και οι υπολογιστές, δεν υπολογίζεις πόσο γρήγορα παίρνει την πληροφορία κάποιος και πληκτρολογεί. Μια μεγάλη αλήθεια είναι ότι δεν ήταν επαγγελματίες οργανωτές εκδηλώσεων αλλά το κάνανε εθελοντικά. Η απάντηση όμως είναι ότι και εγώ δεν είμαι επαγγελματίας και εθελοντικά θα παρακολουθούσα ως κοινό.
2. Εμένα με ενόχλησε πάρα πολύ που δεν ήταν κανένας στο τραπεζάκι του Ubuntu. Ειδικά την 2η μέρα το απόγευμα, αν και άργησα λόγω μιας δυσάρεστης στιγμής, ο Σόλων και ο Κώστας φύγανε για τα σπίτια τους και το τραπεζάκι έμεινε άδειο. Πέρασαν άτομα από το τραπεζάκι της Fedora και με ρωτούσαν για Ubuntu (προφορά σαν Μπούντου). Δυστηχώς δεν μπορούσα να τους πω τίποτα παρά να τους εξοπλίσω με πληροφορία για Fedora.
3. Η κεντρική αίθουσα, πέρα από την κατάστασή της (δεν βρισκόμουν σε προηγούμενες FOSSCOMM να συγκρίνω) και αυτά που ανέφερε ο Σόλων, δεν είχε καλή ακουστική. Σε αρκετά σημεία απλά κοίταζα τον ομιλιτή χωρίς να καταλαβαίνω τί λέει.
Όμως αρκετά με τα αρνητικά.
Εγώ προσωπικά βρήκα μια ομιλία αρκετά ενδιαφέρουσα και πιθανό να προκύψει κάτι από αυτή.
Επίσης συνάντησα από κοντά τα άτομα της ομάδας μου και γνωριστήκαμε από κοντά.
Γνώρισα και αρκετά άλλα άτομα που δεν γνώριζα παραμόνο ονομαστικά.
2. Εμένα με ενόχλησε πάρα πολύ που δεν ήταν κανένας στο τραπεζάκι του Ubuntu. Ειδικά την 2η μέρα το απόγευμα, αν και άργησα λόγω μιας δυσάρεστης στιγμής, ο Σόλων και ο Κώστας φύγανε για τα σπίτια τους και το τραπεζάκι έμεινε άδειο. Πέρασαν άτομα από το τραπεζάκι της Fedora και με ρωτούσαν για Ubuntu (προφορά σαν Μπούντου). Δυστηχώς δεν μπορούσα να τους πω τίποτα παρά να τους εξοπλίσω με πληροφορία για Fedora.
3. Η κεντρική αίθουσα, πέρα από την κατάστασή της (δεν βρισκόμουν σε προηγούμενες FOSSCOMM να συγκρίνω) και αυτά που ανέφερε ο Σόλων, δεν είχε καλή ακουστική. Σε αρκετά σημεία απλά κοίταζα τον ομιλιτή χωρίς να καταλαβαίνω τί λέει.
Όμως αρκετά με τα αρνητικά.
Εγώ προσωπικά βρήκα μια ομιλία αρκετά ενδιαφέρουσα και πιθανό να προκύψει κάτι από αυτή.
Επίσης συνάντησα από κοντά τα άτομα της ομάδας μου και γνωριστήκαμε από κοντά.
Γνώρισα και αρκετά άλλα άτομα που δεν γνώριζα παραμόνο ονομαστικά.