Δημοσιεύτηκε: 06 Οκτ 2008, 00:25
Κι εγώ συμφωνώ για Κυριακή. Απο το μεσημεράκι και μετά πιστεύω οτι βολεύει, γιατί Κυριακή είναι, πολλοί θέλουν να κοιμηθούν λίγο παραπάνω. Το θέμα είναι οτι στα Starbucks, πως θα κάνουμε την παρουσίαση; Σήμερα περάσαμε με τον bullgr απο εκεί (παραλία) και γινόταν χαμός!!! Πιστεύετε πως μπορούμε να κάνουμε την δουλειά μας σωστά και ολοκληρωμένα;
Λέω εγω τώρα, αν ήταν κοντά στο εργαστήριο; Να μαζευτούμε κάπου και να ενημερώσουμε τον κόσμο (μαζί με CD κλπ) και μετά όποιος ενδιαφέρεται, ανεβαίνει στο εργαστήριο, όπου και θα δεί όλο το μεγαλείο. Απο την άλλη, εκεί που είναι το εργαστήριο, Κυριακή μέρα δε πολυπερνάει κόσμος.
Επίσης, θα μπορούσαμε να φέρνει ο κόσμος μηχανάκια και να του τα ετοιμάζουμε με την εγκατάσταση της διανομής;
Που θα επικεντρωθούμε; Στην παρουσίαση μόνο ή παρουσίαση - εγκατάσταση;
Υ.Γ.
Προς όλους του φίλους του Ubuntu, TheLUG και ανοιχτού λογισμικού γενικότερα...
Party χωρίς σουβλάκια και μπύρες γίνεται;;;
Υ.Γ. 2
Που είναι οι ομοϊδεάτες απο Καβάλα,Σέρρες, Κιλκίς;;; Έλα παιδιά, όσοι το διαβάσετε θέλω βροντερό παρόν!!! Όλοι μια παρέα είμαστε!!!
Λέω εγω τώρα, αν ήταν κοντά στο εργαστήριο; Να μαζευτούμε κάπου και να ενημερώσουμε τον κόσμο (μαζί με CD κλπ) και μετά όποιος ενδιαφέρεται, ανεβαίνει στο εργαστήριο, όπου και θα δεί όλο το μεγαλείο. Απο την άλλη, εκεί που είναι το εργαστήριο, Κυριακή μέρα δε πολυπερνάει κόσμος.

Επίσης, θα μπορούσαμε να φέρνει ο κόσμος μηχανάκια και να του τα ετοιμάζουμε με την εγκατάσταση της διανομής;

Που θα επικεντρωθούμε; Στην παρουσίαση μόνο ή παρουσίαση - εγκατάσταση;
Υ.Γ.
Προς όλους του φίλους του Ubuntu, TheLUG και ανοιχτού λογισμικού γενικότερα...
Party χωρίς σουβλάκια και μπύρες γίνεται;;;

Υ.Γ. 2
Που είναι οι ομοϊδεάτες απο Καβάλα,Σέρρες, Κιλκίς;;; Έλα παιδιά, όσοι το διαβάσετε θέλω βροντερό παρόν!!! Όλοι μια παρέα είμαστε!!!