Δημοσιεύτηκε: 10 Ιούλ 2010, 15:54
από linuxovios
Off topic:
Προφανώς και οι μετρήσεις δεν αντιπροσωπέυουν όλον τον ελληνικό πληθυσμό αλλά τους χρήστες H/Y. Και στην τελική είναι πολύ πιο πιθανό να αγοράσει mobile internet ένας χρήστης του insomnia (και του κάθε insomnia) παρά η "κουτσή Μαρία" που έχει ένα desktop να κάθεται στο σαλόνι της και το ανοίγει μια φορά το μήνα. Τα ποσοστά που δίνω παραπάνω αφορούν στο insomnia και δείχνουν ότι από 30-50% των χρηστών έχουν τουλάχιστον σε dual boot μια διανομή linux σε κάποιο από τα pc τους. Επίσης στο insomnia υπάρχουν χρήστες με ελάχιστες γνώσεις H/Y έως και γκουρού. Κατά αντιστοιχία στο myphone.gr υπάρχουν χρήστες που αποτελούν το κυριότερο target group των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας μιας και αλλάζουν ενδεχομένως κάθε χρόνο κινητό. Ο πατέρας μου αλλάζει κάθε 7 χρόνια. Ποιον πελάτη λες να στοχεύει περισσότερο η κάθε εταιρεία κινητής τηλεφωνίας?

Τελικά έχεις κάποια μέτρηση για Ελλάδα ή απλά αναπαράγεις "αυτά που λένε για 1%, 2 % , 3% κτλ " ; Δείξε μου εσύ ποια είναι αξιόπιστη μέτρηση. Εγώ εξάλλου δε δέχομαι το 30-50% του poll του insomnia, αλλά πιστεύω ότι ένα 10% των Ελλήνων χρηστών Η/Υ έχουν σε κάποιο partition ένα linux installation

Y.Γ. Στα smartphones έχεις αναρωτηθεί πόσοι χρησιμοποιούν linux χωρίς να το ξέρουν ? Think again... Τα ποσοστά θα σε εκπλήξουν...