Δημοσιεύτηκε: 13 Ιούλ 2010, 12:45
από linuxovios
έγραψε:Ε και τι πάει να πει αυτό. Για να έχει ο άλλος dualboot πάει να πει ότι σκέτο το linux (και το αντίστροφο) δεν του κάνει.
Δεν πάμε να μετρήσουμε όλους τους Έλληνες χρήστες linux με αυτόν τον τρόπο. Πάμε να μετρήσουμε το ποσοστό χρήσης στην Ελλάδα έναντι άλλων λειτουργικών με βάση το google. Είναι μια πολύ καλή στατιστική μέτρηση. Ίσως η καλύτερη που μπορεί να επιτευχθεί αυτήν την στιγμή.

Εσύ θέλεις να μετρήσεις πόσοι έχουν και χρησιμοποιούν μόνο linux;. Στην τρέχουσα συγκυρία αυτοί είναι πολύ λίγοι (ίσως το 1 % που λένε). Η γυναίκα μου χρησιμοποιεί linux και win σε ποσοστό 70-30%. Εγώ σε ποσοστό 80-20%. Άλλοι έχουν linux στο σπίτι τους και στη δουλειά τους χρησιμοποιούν υποχρεωτικά win κτλ. Άπειρα τα σενάρια. Πώς τους μετράς όλους αυτούς; Δε νομίζω ότι υπάρχει χρήστης H/Y που αυτή τη στιγμή δεν είναι υποχρεωμένος σε κάποιες περιπτώσεις (λίγες ή πολλές δεν έχει σημασία) να χρησιμοποιεί win. Χρήστης linux είναι και αυτός που το έχει σε dual boot και το χρησιμοποιεί μόνο για web banking.