Δημοσιεύτηκε: 20 Ιούλ 2010, 17:08
από linuxman
Epirotes έγραψε:Off topic:
Scripta manent, λένε οι Λατίνοι κι οι δικηγόροι! Τα γραπτά μένουν, τα τηλέφωνα να μου λείπουν κι ας είναι κι άνευ χρεώσεως! :lol: Και ζήσε Μάη μου να φας τριφύλλι ... :roll: Επί του θέματος, μόλις απέστειλα στο sales@e-shop.gr το ακόλουθο mail κι αναμένω απάντηση και μόλις έλθει θα σας ξαναενημερώσω:

Σβέλτος, ο δικός μου κι ιδού το αποτέλεσμα:

έγραψε:Αγαπητέ κύριε,
Σας ενημερώνουμε ότι δεν είναι δυνατή η αλλαγή ή η αφαίρεση του λειτουργικού συστήματος στους φορητούς υπολογιστές λόγο ότι έτσι παράγονται από τις κατασκευάστριες εταιρίες και δεν επιτρέπεται κάποια διαφοροποίηση στην σύνθεσή τους.
Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο 211 500 0 500 ή στο e-mail sales@e-shop.gr.
Σιδέρης Αντώνης
Τμήμα Πωλήσεων
e-shop.gr Α.Ε.

Καλά πλάκα με κάνεις κ. Σιδέρη μου; :? :lol: :thumbdown: Η δική μου εμπλοκή σταματάει εδώ, καθώς δεν έχω κανένα σκοπό να πάρω φορητό και μάλιστα στην τιμή αυτή και να έχει (Σ)Βίστα προεγκατεστημένο. Καλή τύχη σ' όσους το παλέψουν και πετύχουν κάτι. ;)

Καλά τι περίμενες εσύ να σου απαντήσει ?
Εσύ ρωτάς για το Επώνυμο φορητό και όχι το δικό τους άρα μιας και είναι μεταπωλητής και μόνο για τα επώνυμα δεν μπορεί να αλλάξει καμία σύνθεση .
Αυτό θα έπρεπε να το στείλεις στην κατασκευάστρια εταιρία και να πάρεις απάντηση από εκεί .