Δημοσιεύτηκε: 30 Ιούλ 2010, 12:57
από linuxovios
Αν σου ζητήσουν να τους το πας στο τεχνικό τμήμα, απάντα κάτι παρόμοιο. Δες στα bold τι τους είπε ο θεός... Ακόμα γελάω...

έγραψε:Αγαπητέ κύριε/α,

στη λίστα δεν βρήκα να αναγράφεται η έκδοση windows vista PREMIUM ενώ επίσης δεν γίνεται λόγος για τα προγράμματα: ***** Grid Vista. ***** Arcade Deluxe. Adobe Reader Cyberlink PowerProducer.

Επίσης για να αφαιρέσει κάποιος windows, θα πρέπει να υπάρχουν. Ως αποτέλεσμα των οδηγίων της EULA, δεν υπάρχουν. Ως αποτέλεσμα της εγκατάστασης άλλου λειτουργικού, ούτε και το κρυφό partition των 10Gb υπάρχει. Αναφορικά τώρα με την αποστολή προς έλεγχο του λόγου το αληθές, αυτή δεν γίνεται δεκτή, διότι θα παρακώλυε την εργασία μου και θα παραβίαζε εμπιστευτικότητα με τρίτο μέρος, ενώ χωρίς πληρωμένα τα έξοδα αποστολής και επιστροφής, δεν θα είχε οικονομικό νόημα η επιστροφή χρημάτων. Παρεμπιπτόντως αυτοί ήταν οι λόγοι που στοιχειοθέτησαν την resistance abusive (κακόπιστη παρακώλυση) στη δίκη Gutzwiller v. Acer. Για αυτό το λόγο η Dell καλόπιστα δέχεται ότι οι πελάτες αφαίρεσαν τα windows και κατέστρεψαν τα αυτοκόλλητα της άδειας. Δεν έχω αντίρρηση σε έλεγχο της εκ μέρους μου καλής πίστης από τεχνικό σας, αλλά όχι εκτός χώρου εργασίας ή ωραρίου μου. Πάντως, το campus του πανεπιστημίου του *****borough στο *****shire είμαι απολύτως σίγουρος ότι θα σας ενθουσιάσει αυτή την εποχή, αν σκέφτεστε να μας επισκεφτείτε.

Ως εκ τούτου, πριν συμπληρώσω την αίτησή σας, παρακαλώ γνωρίστε μου τις συνθήκες υπό τις οποίες θα κάνετε τον έλεγχο και το ποσό που αντιστοιχεί στην άδεια του λογισμικού vista premium και των συν αυτώ παρελκομένων προγραμμάτων δικής σας προεπιλογής. Με την ευκαιρία, ενημερώστε με πώς συμβαδίζει η εγγύση ενός έτους με την ευρωπαϊκή οδηγία που επιβάλλει υποχρεωτική εγγύση δύο ετών για όλες τις συσκευές που πωλούνται στην ΕΕ και κατά πόσον μπορεί να γίνει επέκταση εγγύσης στα τρία ή παραπάνω χρόνια αντί για επιστροφή χρημάτων για την άδεια.

Με εκτίμηση