Δημοσιεύτηκε: 03 Αύγ 2010, 18:36
από dtrzG
Πολυ λαθος νομιζουν,αυτο ειναι το μονο σιγουρο!Αυτη τη στιγμη θα ηθελα μια βοηθεια με τα email γιατι η προσβαση μου στο net ειναι παρα πολυ περιορισμενη καθως ειμαι παραθαλασσια.Παρακαλω καποιος να μου στειλει και τα email της Dell του εξωτερικου αν γινεται.Ειτε με pm ειτε με email.Θα του απαντησω ή τωρα ή το βραδυ αν μπορεσω παλι να μπω γιατι χθες δε μπορεσα.Κατι σχετικο : οσον αφορα το χρονικο περιθωριο για το refund,ποσο ειναι ? Μετραει κατευθειαν απο το πρωτο μου email ή θα μου κανουν καμια λαμογια ?? Δεν ειναι δυνατον να στεκουν αυτα που λεει.Θα του ζητησω να μιλησω και με καποιον αλλον γιατι με τις π$π$ς που λεει θα με βγαλει απο τα ρουχα μου.Δε νομιζω παντως αυτος να ανηκει στο νομικο τμημα κατα τη γνωμη μου.Θα ειναι μαλλον το πρωτο σκαλακι στον οποιο σκανε ολα τα mail που εχουν απο μια - δυο ερωτησεις και απανταει.Φαινεται απο πολυ μακρια οτι ειναι τερμα ασχετος οσον αφορα το refund και τα δικαιωματα μας ως καταναλωτες απο την πρωτη κιολας απαντηση που μου εδωσε.Τι να πω.Με τετοια ατομα πως περιμενουν να δουλεψουν σωστα οι εταιριες ?Αραγε τι καταρτιση να εχει το συγκεκριμενο ατομο?Τραγικα τα πραγματα.Και το κουφο ειναι οτι ο ιδιος ο Pelasgian (το παλικαρι απο το adsl.gr με τον οποιο θα ηθελα να επικοινωνησω για να μου δωσει καποια συγκεκριμενη και πιο προσεγμενη κατευθυνση) εγραψε οτι η Dell σου δινει το refund ευθυς αμεσως και in good faith.Δεν ενδιαφερθηκαν ουτε το αυτοκολλητο να παρουν πισω.Τελος,ενα προσχεδιο στα Αγγλικα θα μου ηταν πολυ χρησιμο και θα χρωστουσα μεγαλη χαρη γιατι αν εχεις να γραψεις 'η να μιλησεις στα Αγγλικα 5 χρονια,σε εγκαταλειπει η σκασμενη η γλωσσα! :P

ΥΓ : Αν παλι κανεις δε θελει ή δε μπορει να βοηθησει και παλι ευχαριστω που μας διαβαζετε αν μας διαβαζετε.Και το λεω αυτο γιατι περιμενα περισσοτερο ενδιαφερον και για μενα και για τον linuxovio.Καλη καρδια ! :)