Δημοσιεύτηκε: 06 Νοέμ 2008, 10:42
από amag
Καλημερα σε ολους
επειδη σημερα το μαιλ μου γεμισε με μυνηματα απο φιλους διαφορου ειδους και για να μην απανταω ξεχωριστα στον καθενα θα ηθελα να σας ενημεροσω για τα παρακάτω

ξερω οτι υπαρχει μια δραστηριοποιηση στο ΤΕΙ ηρακλειου οπως και στο Πανεπιστημιο οπως φυσικα και σε κάθε ανωτερη σχολη της χωρας μας
πολοι μου στειλατε αυτο το μυνημα και σας ευχαριστω

Δέν πάμε να κάνουμε τίποτα ενάντια με τα παιδιά αλλα να συμετέχουμε ωστε η προσπάθεια τους να βγεί έξω απο τις κλειστές αίθουσες των πανεπιστημίων και να διαδοθεί στον κόσμο του ηρακλειου και όχι απλά να δημιουργούνται φοιτητοπαρέες σε κάθε φοιτητική χρονιά και να δυαλύονται σε κάθε αποφοίτηση
πρέπει να καταλάβουν οτι μπορουμε να συννεργαστουμε για την προωθηση του ανοικτου κώδικα και κάθε προσπάθεια που απο δω και στο εξής θα γίνεται θα έχει συνέχεια για το καλό των παιδιών και του τόπου μας

ανοικτος κώδικας σημαίνει ανοικτό μυαλό και όταν διαθέτεις ανοικτό μυαλό μπορείς να προσφέρεις αλλα και να δεχθείς βοήθεια απο τον οποιοδήποτε

νομίζω είναι καιρός να δεχθούν οι πανεπιστημιακές κοινοτητες οτι υπάρχουν και ενεργοί πολίτες (που καμια φορά μπορει να είναι και αγράμματοι) σε τουτο τον τοπο και να βοηθησουν με την οποια γνώση τους την αναπτυξη του

κλείνοντας θα θελα να ευχαριστήσω όλους εκείνους που μου στελνουν μυνήματα και απλόχερα προσφέρουν υλικοτεχνική βοήθεια για την επιτευξη των στοχων μας... ήρεμα παιδια κρατήστε τις "δυνάμεις" σας σύνταμα θα σας χρειαστούμε

ευχαριστω