Δημοσιεύτηκε: 08 Μαρ 2011, 14:21
από YianPan
Macedon έγραψε:Στην Ευρώπη όπου ανήκει και η Ελλάδα, υπάρχει δυνατότητα teletext νομίζω,εδώ και αρκετά χρόνια,επιλέγεις τους υπότιτλους και τους βλέπεις! Είναι τόσο λεπτομερείς ,πχ όταν αρχίζει κάποια μουσική ,ενημερώνει τον τηλεθεατή ότι αυτή την στιγμή παίζει η τάδε μουσική!
Στα δικά μας τα κανάλια δεν υπάρχει η δυνατότητα αυτή ??? :shock:

Ναι ναι για την Ευρωπη, αλλα εδω Ελλαδα δυστυχως οχι κι πολλα πραγματα με εξαιρεση το Πρισμα+ που ειναι ειδικα για ΑμΕΑ.
Και πραγματι οι τοσο λεπτομερεις που ειπες αφορα: "το Νησι" του MEGA. Και ειναι μονο η αρχη.

Epirotes έγραψε:Συμφωνώ κι επαυξάνω! :thumbup: :clap: :bow: Δεν ξέρω αν υπάρχει η δυνατότητα αυτή που λες, αλλά σίγουρα θα έπρεπε να υπάρχει. Δυστυχώς, στην κοινωνία που ζούμε αν δεν κάνεις σκληρό αγώνα για τα αυτονόητα, αυτά που αλλού είναι αυτονόητο ότι υπάρχουν, δεν γίνεται τίποτα. :thumbdown: :sick: :wtf:

Πολυ καιρο καναμε αγωνα... αλλα π.χ. απο 10 αιτηματα, 2 δεχτηκαν να τα εφαρμοσουν.
Απο το τιποτα...!

akounadis έγραψε:...Στην γνωστή τηλεοπτική σειρά "Το νησί" υπάρχει η δυνατότητα teletext για επιλογή υπότιτλων.
Το λέω αυτό γιατί είναι μια προσεγμένη σειρά απ' όλες τις πλευρές και τέλος δεν ξέχασε να βάλει το κερασάκι στην τούρτα που δηλώνει τον πολιτισμό και την κουλτούρα μιας χώρας, μιας φυλής.
Εύχομαι να γίνει κάτι τέτοιο και όχι απλά θα είμαι fun αλλά θα συμπαρασύρουμε πολύ κόσμο... :-) :-)

Ωραιο το nickname σου. Και ... με προλαβεεεες!!!

prov83 έγραψε:@YianPan,
θα έπρεπε να έχει υπότιτλους κάθε μέρος του προγράμματος της τηλεόρασης, μαγνητοσκοπημένο ή μη.

Off topic:
Συγνωμη που ... ξενερωσα λιγακι με αυτα που ειπες.
Λεω με τοση τεχνολογια γυρω μας... δεν μπορουν??? Τοτε ειναι τεμπελια αυτο!! (οχι εσυ!)
Που πηγαν τα λεφτακια της ΔΕΗ που λενε οτι και της ΕΡΤ πληρωνομαστε εεεε???