Δημοσιεύτηκε: 11 Μαρ 2011, 17:07
logari81 έγραψε:Αν π.χ. για τον μήνα Απριλιο καταφέρουμε να βρούμε άτομα να οργανώσουν συναντήσεις σε 5 διαφορετικές πόλεις τις Ελλάδα, προσωπικά θα τασσόμουν υπέρ μιας μαζικής αποστολής πρόσκλησης.
Υπάρχουν άτομα από άλλες περιοχές τις Ελλάδας (ή και εκτός) που θα μπορούσαν να οργανώσουν μια συνάντηση στην πόλη τους. Χώροι σε πανεπιστήμια, ΤΕΙ, σχολεία, καφετερίες είναι πιθανές λύσεις ως σημεία συγκέντρωσης. Υπάρχει ενδιαφέρον;
Όπως είπα και στον akounadis :
Qdata έγραψε:Εγώ μπορώ να επικοινωνήσω με το ΤΕΙ Σερρών και να οργανώσω μια συνάντηση και ομιλία για ΕΛ/ΛΑΚ.
Χθες παρακολούθησα μια ομιλία με τίτλο «Δομή και Ανάλυση Επιβλαβούς Λογισμικού - Malware», όπου ο κ. Φώτης Λούκος μίλησε για το Επιβλαβές Λογισμικό(Κυρίως για Windows).Εκεί κάποιος έκανε την ερώτηση "Μπορείτε να αναφέρετε μερικές διαφορές για το επιβλαβές λογισμικό ανάμεσα στα Windows και το Linux;Οι attackers προτιμούν να επιτίθονται σε Windows;Τι διαφορές έχουν τα 2 λειτουργικά;",αφού μίλησε ο κ.Λούκος πήρα το μικρόφωνο εγώ και άρχισα να απαντάω στην ερώτηση.Για λίγη ώρα κάναμε 3 άτομα(ομιλητής-εγώ-φοιτητής) μια σύγκριση ανάμεσα στα Windows και το Linux που είναι ΕΛ/ΛΑΚ.Τότε ο οργανωτής της ομιλίας πρότινε μια δεύετερη ομιλία που θα προγραμματίσουμε μια άλλη στιγμή στο μέλλον με θέμα τα Λειτουργικά Συστήματα -Windows Linux. Θα το ψάξω και θα ρωτήσω αν μπορεί να πραγματοποιηθεί.Είναι μια αρχή και αυτό!
Θα ήθελα πολύ κάτι τέτοιο.Αν το αρχίσουμε σε μερικά σημεία της Ελλάδας πιστεύω πως ο κόσμος θα ενδιαφερθεί για το ΕΛ/ΛΑΚ και θα αρχίσουμε να "αναπτυσσόμαστε"!
-Αν και πάλι δεν μπορέσουμε στα ΤΕΙ θα προσπαθήσω να γίνει κάτι τέτοιο σε μια καφετέρια(αν βρεθεί κόσμος).-
Δήμος