Δημοσιεύτηκε: 15 Μαρ 2011, 16:22
Και πάλι δεν πρέπει να κεράσω εγώ τον καφέ? (Που να βρω τα €?) εκτός άμα γίνει κάποιο workshop όπου θα δείξουμε σε μαθητές και φοιτιτές το πως εγκαθιστάτε το Ubuntu και γενικά επείδηξη της Πλατφόρμας από τα μέλη. Έτσι να μεταδόσουμε το "μικρόβιο" και σε άλλα άτομα. Αλλά θέλουμε pc's η έστω ένα εργαστήριο με εγκατεστημένα στα PC του VM (VMWare ή Virtualbox) δεν ξέρω αν το
ΑΤΕΙ Λαμίας θα μπορέσει να μας δώσει μερικά
Γιατί το μόνο όπου έχω είναι ένα netbook και έχει μόνο HDMI και ήδη έχει Ubuntu Linux 10.04 όπως κα προβλήματα με τον φορτιστή του
Εκτός άμα έρθεται και αν μπορέιτε να μαζευτούν κάποια μέλη και έφοσον κάνουμε μια παρουσίαση (και από τους φοιτητές όπου ασχολούντια) άτομα να έρχονται διαπροσωπικά και να τα βοηθάτε στα πρώτα βήματα στο linux. Πχ 2-3 γραφεία με 2-3 μέλη και να έρχονται άτομα πχ φοιτητές η και μαθητές με το laptop τους και να τα βοηθάτε στην εγκατάσταση η σε οποιοδήποτε άλλο πρόβλημα έχουν στο Ubuntu linux.
Εκτός άμα έρθεται και αν μπορέιτε να μαζευτούν κάποια μέλη και έφοσον κάνουμε μια παρουσίαση (και από τους φοιτητές όπου ασχολούντια) άτομα να έρχονται διαπροσωπικά και να τα βοηθάτε στα πρώτα βήματα στο linux. Πχ 2-3 γραφεία με 2-3 μέλη και να έρχονται άτομα πχ φοιτητές η και μαθητές με το laptop τους και να τα βοηθάτε στην εγκατάσταση η σε οποιοδήποτε άλλο πρόβλημα έχουν στο Ubuntu linux.