Δημοσιεύτηκε: 04 Μάιος 2011, 02:40

antonis.floyd έγραψε:παιδιά εγώ δουλεύω στο Αψέντι στην Ηρακλειδών 19 δίπλα απο την Νηλέως.Αν θέλετε θα χαιρόμουν να κανονίσουμε εκεί καμιά συνάντηση.Σας στέλνω και link:https://www.facebook.com/APSENTI.cafe.bar
Οτι είναι ενημερώστε με...
Πόπο
 είχαμε δικό μας άνθρωπο σε μαγαζί στην περιοχή και πήγαμε αλλού ; Δεν το ξέραμε νωρίτερα,τώρα έχουμε κανονίσει με το Ηλιοστάσιο. Θα μιλήσουμε άμα είναι για τις επόμενες συναντήσεις μας...
  είχαμε δικό μας άνθρωπο σε μαγαζί στην περιοχή και πήγαμε αλλού ; Δεν το ξέραμε νωρίτερα,τώρα έχουμε κανονίσει με το Ηλιοστάσιο. Θα μιλήσουμε άμα είναι για τις επόμενες συναντήσεις μας...Αν μπορέσεις πέρνα να σε δούμε λίγο αν έχεις κάποιο κενό.
Off topic:
Μας ενδιαφέρει πάντως οτι είσαι σε κάποιο μαγαζί εκεί κοντά,θα γίνουν και άλλες συναντήσεις σύντομα,οπότε θα τα ξαναπούμε εμείς πριν την διοργάνωση.Δήλωσε την επιθυμία σου για συμμετοχή και στο θέμα Συναντήσεις φίλων του Ubuntu-gr σε πόλεις της Ελλάδας να προστεθείς στη λίστα για την Αθήνα και στην επόμενη συνάντηση (σε 1-2 μήνες) να ενημερωθείς με μήνυμα.
aeolianfire έγραψε:υπολογίστε κι εμένα μαζί και αλλον εναν
 Μπράβο έτσι να αυξανόμαστε...Σας περιμένουμε λοιπόν !
  Μπράβο έτσι να αυξανόμαστε...Σας περιμένουμε λοιπόν !pc_magas έγραψε:@Geochr
Άμα έχει 9 η ώρα το τελευταίο τι ώρα θα φύγω και πως θα προλάβω να πάω ξέρεις μένω και μενίδι...
Ωχ έχεις και θέματα αποστάσεων εσύ,μου διεφευε αυτό.
κτελ λιοσίων δεν βολεύει ή σταθμός λαρίσσης για να φύγεις απευθείας απο θησείο με 1-2 αστικά ;