Δημοσιεύτηκε: 01 Ιουν 2011, 12:32
από Geochr
aeolianfire έγραψε:Ταβέρνα !!!!!!

Εγώ δεν έχω πρόβλημα σε αυτό αν και θα προτιμούσα κάποιον πιο ουδέτερο χώρο ώστε να μπορούν να έρθουν αρκετά μέλη.
Στην τελευταία μας συνάντηση είχαμε 4 μέλη στην ηλικία των 15 οπότε πρέπει να είναι ένας χώρος ευχάριστος για όλους ανεξαρτήτου ηλικίας και φύλου.
simosx έγραψε:Να σκεφτούμε χώρο όπου θα μπορέσουμε να συνδέσουμε υπολογιστή σε π.χ. μια τηλεόραση,

Σχεδόν όλες οι καφετέριες έχουν τηλεοράσεις όπου μπορούμε να συνδέσουμε ένα laptop, αρκεί να συνενοηθούμε με τους υπεύθυνους. Στον χώρο που θα βρούμε όλα αυτά θα τα κοιτάξουμε απο πριν.
headless έγραψε:Θα χρειαστεί κάποιος/κάποιοι να κάνουν επιτόπου έρευνα και να επιστρέψουν με συγκεκριμένες προτάσεις.
akounadis έγραψε:...όντως θα πρέπει να γίνει έρευνα απ τον καθένα που ενδιαφέρεται και ας έρθουμε να παραθέσουμε δυο χώρους.

Σίγουρα η επιλογή δε θα γίνει αυθαίρετα επειδή είδαμε κάτι σ'ένα site,μια διαφήμιση κτλ. Τους χώρους που θα προτείνει ο καθένας καλό είναι να τους ξέρει ο ίδιος.
Ακόμη και αν δεν ξέρετε συγκεκριμένους χώρους,πείτε ποιές περιοχές βολεύουν έτσι ώστε να κάνουμε μια αυτοψία στην περιοχή και να δούμε τι υπάρχει εκεί.
Ας προσδιορίσουμε 2-3 πιθανές περιοχές και να καταθέσουμε τις προτάσεις μας.
pc_magas έγραψε:Νομίζς Κυριακές εμένα δεν με βοελύει τόσο παρά μόνο μετά τον Ιούνιο.

Λογικά μετά τις εξεταστικές θα ξεκινήσουμε (τέλη Ιουνίου-αρχές Ιουλίου),την μέρα και την ώρα θα την συζητήσουμε αρκεί να βρούμε το μέρος !!!