Δημοσιεύτηκε: 22 Νοέμ 2008, 11:51
από xristosn
Θα μου επιτρέψεις να σου πω ότι δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα. Στη εποχή που κυριαρχούσε η μηχανιστική θεώρηση του κόσμου ίσχυε το "για να συγκρίνουμε "κάτι" πρέπει να θέσουμε "κάτι άλλο" ως σημείο αναφοράς. Νομίζω ότι με την κίνηση αυτή θέτουμε κάτι ως σημείο αναφοράς!!! Και εξηγούμε
1) Αν δηλαδή κάποιος χαρίζει κάτι το κάνει γιατί είναι καλύτερο από αυτό που έχει???
2) Χρησιμοποιούμε ένα γνωστό προϊόν, στη συγκεκριμένη περίπτωση τα windows, για να διαφημίσουμε ένα άλλο.....
3) Δεν νομίζω ότι στην εποχή που το κοινωνικό μάρκετινγκ την κορωνίδα της επικοινωνιακής τακτικής.... θα προστρέξουν σε νομική βοήθεια. Άλλωστε δεν τους συμφέρει να μας δώσουν δημοσιότητα και να μας κάνουν ΗΡΩΕΣ. Δεν θα μας δώσουν την δημοσιότητα που δεν έχουμε. Θα το αποφύγουν. και
4) Το εξήγησα από την αρχή ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ ΤΡΥΚ και τίποτε άλλο.
Αν σας αρέσει κάντε το αν όχι ξεχάστε το. Εγώ επειδή δεν έχω τις τεχνικές γνώσεις να βοηθήσω το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να κατεβάζω ιδέες (μια και είναι κομμάτι της δουλειάς μου) τις οποίες και παραθέτω προς συζήτηση.
Επειδή θεώρησα σωστό να το ποστάρω και σε άλλα 2 φόρουμ του Hellug αλλά και του Linuxformat δεν μπορώ να απαντάω παντού. Ωστόσο θα ήθελα τελειώνοντας να πω ότι εκείνο που θα πρέπει να προσέξει η κοινότητα πλέον είναι το κομμάτι τη ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.