Δημοσιεύτηκε: 15 Σεπ 2011, 15:37
έγραψε:filippos.xf προς Stefanos
--
Καλημέρα,
Μετά από την κοινοποίηση της πρόσκλησης σας, στην λίστα ηλ. ταχυδρομείου της κοινότητας που έκανα,
ένα μέλος της κοινότητας ανέφερε τα εξής.έγραψε:Το συνέδριο είναι να γίνει κανονικά στις 19 – 25 Σεπτεμβρίου 2011,αλλα το κόβω χλωμό να γίνει γιατί το ΤΕΙ έχει κατάληψη μέχρι την άλλη Τρίτη όπου έχει ξανά νέα συνέλευση.
Ας μας πει ο κύριος Στέφανος Καλαντζής τί θα γίνει τελικά και με ποιό πρόγραμμα, να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε (καθώς είναι καθημερινές και οι περισσότεροι εργάζονται).
Αναμένω νεότερα για να ενημερώσω την λίστα ηλ. ταχυδρομείου της κοινότητας με την σειρά μου. Ευχαριστώ
έγραψε:Stefanos Kalantzis προς Anax, Εμένα
--
Καλημέρα,
Δυστυχώς έχετε δίκιο.. Δεν θα σχολιάσω την κατάσταση με τις καταλήψεις!
Εχθές ξεκινήσαμε τις αλλαγές και στο site. Στην κεντρική σελίδα αναφερόμαστε στο πρόβλημα.
Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στο πολιτιστικό κέντρο Γιάννης Ρίτσος στο Αιγάλεω.
Το πρόγραμμα από όσο γνωρίζω δεν θα αλλάξει σημαντικά.
Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες μπορώ να επικοινωνήσετε με τον Αναξαγόρα Φωτόπουλο (τον κάνω cc. Αναξαγόρα αν μπορείς δώσε περισσότερες λεπτομέρειες) που γνωρίζει την διαδικασία μεταφοράς του συνεδρίου και τι αλλαγές θα γίνουν ουσιαστικά.
Με εκτίμηση,
Στέφανος
έγραψε:Anax Fotopoulos προς Εμένα, Stefanos
--
Αξιότιμε κ. Φωτιάδη,
Με λύπη μου θα πρέπει να σας ανακοινώσω πως, λόγω της κατάληψης του ιδρύματος,
καθώς και της πρόθεσης των σπουδαστών να συνεχίσουν τουλάχιστον μέχρι την Τρίτη
20 του μηνός και μη γνωρίζοντας τι μέλει γενέσθαι, θα πρέπει να μεταφέρουμε τον χώρο
του συνεδρίου στο Πνευματικό Κέντρο του Αιγάλεω "Γιάννης Ρίτσος".
Δυστυχώς το "Γιάννης Ρίτσος" δεν προσφέρει τις δυνατότητες εκθεσιακού χώρου
για τα περίπτερα. Ως εκ τούτου workshops, Έκθεση, RoboExpo και IEEE Day ακυρώνονται
καθώς δεν μπορούμε να αναλάβουμε την ευθύνη διεξαγωγή τους υπό αυτές τις συνθήκες.
Ζητούμε και πάλι συγγνώμη και ελπίζουμε για την κατανόησή σας.
Με εκτίμηση
Αναξαγόρας Φωτόπουλος
ΙΕΕΕ Student Branch TEI Piraeus Founder & Chair
ESN TEI Piraeus Founder