Δημοσιεύτηκε: 29 Οκτ 2011, 14:26
από nitro912gr
Σε συνέχεια του θέματος για δημιουργία γραφιστικής ομάδας (viewtopic.php?f=58&t=20052) θα ήθελα να σας ανακοινώσω πως αν χρειάζεστε κάτι σχετικό με κάποια δραστηριότητα της κοινότητας (πχ αφίσα για τοπικό meeting), ή κάτι άλλο σχετικό (πχ εικονίδια για κάποιο πρόγραμμα ελεύθερου λογισμικού) μπορείτε να αφήνεται μια απάντηση εδώ στο θέμα για να προσπαθήσουμε να σας βοηθήσουμε.

Κάποια πράγματα μόνο να ξεκαθαρίσω, γιατί πάντα πρέπει να εξηγούμαι να μην παρεξηγούμαι:

1) Το ότι προσφερόμαστε η ομάδα για αυτό δεν πάει να πει ότι σίγουρα θα μπορέσουμε πχ να έχουμε την αφίσα που χρειάζεστε έτοιμη μέχρι την συνάντηση, εθελοντές ήμαστε, ότι μπορούμε κάνουμε.
Καλό θα ήταν να μας ενημερώνετε το λιγότερο μια βδομάδα νωρίτερα για να έχετε και εσείς χρόνο να διαδώσετε την αφίσα (είτε να την τυπώσετε είτε να την βάλετε σε κάποιο blog κτλ) και όχι να παίρνετε την αφίσα ανήμερα της συνάντησης.

2) Οι αφίσες (λόγου χάριν) θα είναι συγκεκριμένα template που θα δημιουργήσουμε για να είναι αντιπροσωπευτικά της Ελληνικής κοινότητας και να δίνουν και μια εικόνα αυτής ως σύνολο, κατά επέκταση μην περιμένετε πχ μια αφίσα για την συνάντηση των μελών της κοινότητας σε μια συγκεκριμένη πόλη να έχει και το σήμα της τοπικής ομάδας πίσω, δίπλα στου ubuntu :lol: , θα υπάρχει ένα συγκεκριμένο σχέδιο το οποίο θα προσαρμόζεται για την κάθε περίπτωση με μικρές τοπικές αλλαγές.

3) Μην γράψει κανείς τίποτα σε φάση "είμαι μέλος της κοινότητας και στο μανάβικο μου έχω Η/Υ με ubuntu, θα μου κάνετε μια πινακίδα για το μαγαζί;" :lol: :P
Οι γραφίστες πρέπει να ζήσουμε και εμείς :P

Αυτά! Ότι άλλο θέλετε εδώ ήμαστε :D