Δημοσιεύτηκε: 29 Μαρ 2012, 23:46
από JOBI
Καλησπέρα σας.
Άργησα να γράψω γιατί είχα πρόβλημα με τον λογαριασμό μου στο φόρουμ και δεν μπορούσα να κάνω εισαγωγή.

Στο θέμα του πάρτη.
Έχω την εξής άποψη. Το event πρέπει να είναι μεγάλο! Να καλέσει ο καθένας όποιον μπορεί. Να κοινοποιηθεί ακόμα και στο Shuttleworth. Πρέπει να δείξουμε ότι είμαστε μεγάλη δύναμη και κοινότητα με @@ (σόρρυ). Θέλω να πιστεύω πως όλοι θα ήθελαν να συγκεντρωθούν σε ένα ωραίο χώρο. Ο συνδυασμός χώρου και ανθρώπων με μεγάλη θετική ενέργεια παίζει πολύ σημαντικό ρόλο. Εκείνη την ημέρα δεν είναι στόχος μας 100% να δείξουμε τις ικανότητες του ubuntu αλλά ότι υπάρχει και είναι εδώ για ΟΛΟΥΣ. Σκοπός μας είναι να γίνει "νταβαντούρι" και γνωριμία μεταξύ των μελών και μη. Έχουμε και τον κόσμο και την δύναμη να το κάνουμε. Τώρα θα μου πείτε για το κόστος. Όλοι μα όλοι πχ το ΣΚ ξοδεύετε και απο 5-20 ευρώ για την έξοδο σας οπότε γιατί να μην ξοδέψετε για κάτι που υποστηρίζετε και γουστάρετε. Βαριέμαι να μακρηγορώ, οπότε ελπίζω να καταλάβατε τι θέλω να πω.

Αν θέλετε να κανονίσετε κάτι τέτοιο ευχαρίστως να σας βοηθήσω. Υπάρχουν δύο μέρη που μπορώ να κανονίσω ένα στο περιστέρι κλειστό κλάμπ και μια μπυραρία στην γλυφάδα (http://www.alpen-stube.gr/ δεν είναι διαφήμιση ).

Ευχαριστώ καλό σας βράδυ.