Δημοσιεύτηκε: 30 Μαρ 2012, 19:38
από Geochr
Σε αυτό το θέμα θα συγκεντρώνουμε όλες τις δραστηριότητες της κοινότητας και των μελών μας αλλά και καθετί νέο που αφορά την κοινότητα. Ο σκοπός του θέματος αυτού είναι να μη χάνεται έργο της κοινότητας το οποίο δεν ενημερώνουμε στις μηνιαίες αναφορές.

Δείτε τη σελίδα με τις μηνιαίες αναφορές :https://wiki.ubuntu.com/GreekTeam/TeamReports

Οι μηνιαίες αναφορές, είναι σελίδες στο https://wiki.ubuntu.com και στόχος τους είναι η ενημέρωση και η αρχειοθέτηση ενεργειών της κοινότητας σε μηνιαία βάση. Τις μηνιαίες αναφορές τις δημιουργεί ο LoCo contact της εκάστοτε ομάδας.

Εν όψη της επανέγκρισης (Reapproval που λένε και οι Άγγλοι) της ελληνικής κοινότητας Ubuntu η οποία είναι να εξεταστεί τον Ιούνιο του 2012,η οποία γίνεται κάθε 2 χρόνια για τις αναγνωρισμένες κοινότητες του Ubuntu όπως τη δική μας, είναι σημαντικό να παρουσιάσουμε το έργο της κοινότητάς μας ώστε να πετύχουμε την επανέγκριση μας ως επίσημης και αναγνωρισμένης κοινότητας του Ubuntu.
Οι προηγούμενες επανεγκρίσεις ήταν το 2008 & 2010.

Βοηθήστε να ενημερώσουμε σωστά τις μηνιαίες μας αναφορές, αναφέρετε εδώ οποιοδήποτε γεγονός ή ενέργεια αφορά την κοινότητά μας και τα μέλη της.


Μπορείτε να αναφέρετε είτε κάτι νέο, είτε οτιδήποτε παλιό το οποίο δεν έχει γραφτεί στις αναφορές της τελευταίας 2ετίας.