Δημοσιεύτηκε: 27 Απρ 2012, 15:59
από Learner
simosx έγραψε:
vagrale13 έγραψε:Το βιντεο το βρηκα εξερετικα καλο!
Απλα, θα προτιμουσα, να χρησιμοποιουσες μονο ανοιχτου κωδικα εφαρμογες, υπαρχουν εξερετικες εφαρμογες,
που καλυπτουν ακομα και χρηστες σε επαγγελματικο επιπεδο (Openshot, Kdenlive, Lives, Kino, Pitivi, Cinelerra, Avidemux, Openmovieeditor, κλπ. )

Ο Learner έκανε τη μεγάλη δουλειά της δημιουργίας του βίντεο. Είναι στο χέρι μας, για το διαμοιρασμό του κόπου, να βρούμε πως μπορούν να γίνουν τα εφέ αυτά με πακέτα ανοιχτού λογισμικού.
Το εφέ που θέλει δουλειά είναι αυτό με την ομαλή μεγέθυνση, που δε ξέρω πως γίνεται. Τα υπόλοιπα είναι μάλλον εύκολα. Δεν έχω δουλέψει βέβαια στα σοβαρά με κανένα από τα παραπάνω πακέτα.

Off topic:
Το LightWorks θα βγει σύντομα και σε Ubuntu, http://www.omgubuntu.co.uk/2012/04/prof ... shown-off/

Σίμο η ομαλή μεγένθυση δεν είναι εφέ. Είναι Ctrl και mouse.. (ccsm , Enhanced Zoom Desktop) κατά τη διάρκεια εγγραφής του desktop μου. (με το kazam).
Το θέμα είναι πως και τα υπόλοιπα τα βρήκα (σε ανοιχτού κώδικα προγράμματα ) δεν μου έβγαινε το encoding με τίποτα όμως.
Έχω εγκαταστήσει τα πάντα.. από πακέτα.. στο encoding χάλαγε η δουλειά. Το αποτέλεσμα ήταν αρκετά πολλά MB και πιξελιασμένη εικόνα.
Η προσπάθεια θα συνεχιστεί πάντως.
Και φυσικά δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα αν δεν θέλετε το βίντεο λόγω το κλειστού λογισμικού .. Απόλυτα κατανοητό . ! :)