Δημοσιεύτηκε: 19 Ιουν 2012, 23:55
από Aeron
Φίλε μου αν είναι να κάτσω να μετατρέψω όλα τα μπλουζάκια σε png για τον καθένα ξεχωριστά ανάλογα με το μέγεθος της μπλούζας του καλύτερα να παραγγείλεις από την canonical να ξεμπερδεύεις.

Φυσικά και δεν απαιτώ από κανέναν "επαγγελματία" να δουλέψει το πρόγραμμα που δουλεύω.
Αν λοιπόν θέλει ένα png να το μετατρέψει πάλι σε γραμμικό γιατί δεν το κάνει με το png που είναι εδώ στο forum.
1)Ας κάτσει να το αναπαράγει από την αρχή βλέποντας το ή ξεπατικώνοντας το..όπως πρότεινε πιο πριν ο συνφορουμίτης.
2)Ας κατεβάσει το σήμα που είναι έτοιμο και ας βάλει μερικά γράμματα μπρος και πίσω και είναι έτοιμος.
Στο τέλος θα χρειαστεί να να ανεβάσουμε και τις γραμματοσειρές που έχουμε χρησιμοποιήσει...και φυσικά στο τέλος θα πληρώσουμε και όλο τον κόπο που πιθανόν θα κάνει για να καταφέρει να το δει, να το ξανασχεδιάσει, να εγκαταστήσει τις γραμματοσειρές και να το τυπώσει.

Πολύ απλά θέλω να πω, αν αυτοί κάνουν εμπάργκο στο ελεύθερο λογισμικό και στους χρήστες του άλλο τόσο κάνω και εγώ σε αυτούς.

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ!

Δεν ξέρω αν το πρόσεξε κανείς αλλά κάνοντας κλικ πάνω στην εικόνα της τελευταίας ανάρτησης του wizard ανοίγει αυτό το παράθυρο!!

ή άλλα παρόμοιου περιεχομένου χωρίς πράσινα και μπλε χρώματα λόγω flash player!! 8-)

Λέτε αυτή να μπορεί να ανοίξει το αρχείο? :lol:
πατώντας continue to image ανοίγει site με καζίνο.

Επίσης wizard...πας και ανεβάζεις εικόνα που είναι δική μου δουλειά σε τέτοιου είδους site χωρίς να με ρωτήσεις?
Πήγαινε και διάβασε τους όρους της creative commons κάτω δεξιά σε αυτό το link και βρές τρόπο να κατεβάσεις την εικόνα απο εκεί που την ανέβασες.
http://geokal81.deviantart.com/gallery/#/d53nonc

θεωρώ προσωπική προσβολή αυτό που έκανες και πιστεύω είναι μεγάλο ξεφτιλίκι όχι μόνο για την δουλειά μου αλλά και για όλη την κοινότητα!!! :wtf:

edit:αφαιρώ τις εικόνες επειδή μου ζητήθηκε από τους συντονιστές.