Δημοσιεύτηκε: 11 Οκτ 2012, 23:39
από Geochr
Στη λίστα εκδηλώθηκε ενδιαφέρον και για αποστολή εκτός Αθήνα, οπότε απαντάω και εδώ στο ίδιο ερώτημα:

Για εκτός Αθήνας υπάρχει η δυνατότητα, απλά υπάρχει το κόστος των μεταφορικών το οποίο μάλλον είναι γύρω στα 6€, οπότε είναι θέμα του καθενός αυτό γιατί θα επιβαρυνθεί τα επιπλέον έξοδα της αποστολής.

Εγώ είμαι πρόθυμος να τα παραδώσω σε κάποιο courier ώστε να το παραλάβετε σε όλη την Ελλάδα. Καλό θα ήταν αν υπάρχει ενδιαφέρον και άλλων μελών από τη ίδια πόλη να γίνει μία αποστολή και να μοιραστούν τα έξοδα αποστολής.

Κάτι που λογικά θα γίνει, θα είναι μία μαζική αποστολή προς Θεσσαλονίκη, οπότε η Θεσσαλονίκη και γύρω περιοχές μπορούν να καλυφθούν με μία αποστολή και το κόστος θα είναι χαμηλό ανά άτομο.

Επίσης αν κάποιος έχει κάποιον γνωστό του Αθήνα το διάστημα μετά τις 29/11, μπορώ να κανονίσουμε να του το παραδώσω ο ίδιος και να σας το φέρει.

lepidas έγραψε:Ενδιαφέρον θα είχε να υπήρχε η επιλογή και για μακρυμάνικα μπλουζάκια μιας και μπαίνει ο χειμώνας + τα χρώματα να μην είναι μόνο σε λευκό/μαύρο αλλά σε κίτρινο, πορτοκαλί, πράσινο, έντονα χρώματα γενικώς.

Στο μακρυμάνικο θα ανέβαινε το κόστος και θα είχε και ένα μειονέκτημα ότι δε θα μπορούμε να τα φοράμε με ζεστό καιρό! Έ αν κάνει λιγο ψύχρα, φοράμε μία ζακετούλα και έχουμε ανοιχτά τα κουμπιά ώστε να φαίνεται η στάμπα, ενναλλακτικά θα λανσάρουμε μόδα και θα φοράμε τα κονομάνικα πάνω από μακριμάνικη μπλούζα!!! :D :shock:
Ο λόγος που επιλέχθηκαν μαύρο και άσπρο, είναι διότι μας περιορίζει εμμέσως το σχέδιο, διότι για άλλα χρώματα θα χρειαζόταν άλλο σχέδιο για να ταιριάζει. Όπως και να έχει εμείς πήραμε ένα από τα σχέδια που έφτιαξε ο Aeron με το οποίο να μπορούμε να έχουμε τη δυνατότητα να επιλέξουμε ανάμεσα σε 2 χρώματα χωρίς επιπλέον κόστος.

Σχετικά με αυτά που θα τυπώσουμε τώρα, να διευκρινίσω ότι δεν είναι η απλή στάμπα με ψηφιακή εκτύπωση (που δείχνει σαν πλαστικό) αλλά είναι μεταξοτυπία, ανθεκτική στο χρόνο αλλά και πιο υγιεινή σαν εκτύπωση.

Για να γίνει εκτύπωση με αυτό τον τρόπο χρειάζεται να δημιουργηθούν κάποια τελάρα (έτσι τα λένε), τα οποία έχουν στάνταρ κόστος (αναλόγως μεγέθους,χρωμάτων κτλ) ανεξαρτήτου αριθμού που θα εκτυπωθούν, είτε 1 μπλουζάκι εκτυπώσουμε είτε 100 τα τελάρα δεν αλλάζουν.

tristis έγραψε:θέλω κι εγώ μπλουζάκι
με ποιόν τρόπο πληρώνουμε?

Ο τρόπος πληρωμής είναι είτε μέσω τραπέζης είτε κανονίζουμε κάποια συνάντηση κοντά στο Περιστέρι. Για παραγγελίες καθώς και λεπτομέρειες πληρωμής παρακαλώ να μου στέλνετε μήνυμα. Ευχαριστώ...