Δημοσιεύτηκε: 20 Απρ 2009, 14:35
Γειά σας και από εμένα. Και εγώ θα βρίσκομαι στο παρτυ.
Δεν ξέρω αν είναι διαφήμηση ή όχι, έχω γνωστό που έχει το 3wishes στα λαδάδικα (Κατούνη με Πολυτεχνείου).
Έχει χώρο στον πάνω όροφο, γνωρίζω ότι και ο ίδιος κάνει αφιερώματα σε συγκροτήματα και λογικά θα έχει και τρόπο για προβολή κλπ.
Δεν ξέρω αν μπορεί να μας παρέχει χώρο έξω (έχω πάει μόνο χειμώνα και κάθησα μέσα). Στον κάτω όροφο που είναι και το μπαρ, είναι για ορθίους.
Για Internet δεν ξέρω αν υπάρχει. Αυτός νομίζω δεν έχει στο μαγαζί του. Όμως λίγο πιο πάνω στην Φράγκων με Κατούνη βρήκα κάποιο ελεύθερο (όταν βρισκόμουνα σε φίλο).
Γενικά κάνει και διαφημήσεις σε ραδιόφωνα, ίσως να μπορούσε να παίξει και σποτάκι. Σίγουρα να έχουμε και αφισούλες.
Μουσική παίζει ξένη. Το διπλανό μαγαζί που είναι δικό του, παίζει ελληνική μουσική. Δεν ξέρω από χώρους όμως.
Αν ενδιαφέρεται κανείς, να πάμε να δούμε τον χώρο.
Δυνατότητα για parking υπάρχει στο μεγάλο κτίριο στο λιμάνι.
Πρόσβαση με λεωφορείο:
Από εγνατία στάση Αντιγονιδών και κατεβαίνεις ίσα κάτω προς λαδάδικα.
Από Τσιμισκή-Πολυτεχνείου, στάση Πλατεία εμπορίου και περνάς το δρόμο απέναντι.
Αν πάρεις το 5-6 κατεβαίνεις στο τέρμα και περπατάς λίγο προς τα λαδάδικα.
Δεν ξέρω αν είναι διαφήμηση ή όχι, έχω γνωστό που έχει το 3wishes στα λαδάδικα (Κατούνη με Πολυτεχνείου).
Έχει χώρο στον πάνω όροφο, γνωρίζω ότι και ο ίδιος κάνει αφιερώματα σε συγκροτήματα και λογικά θα έχει και τρόπο για προβολή κλπ.
Δεν ξέρω αν μπορεί να μας παρέχει χώρο έξω (έχω πάει μόνο χειμώνα και κάθησα μέσα). Στον κάτω όροφο που είναι και το μπαρ, είναι για ορθίους.
Για Internet δεν ξέρω αν υπάρχει. Αυτός νομίζω δεν έχει στο μαγαζί του. Όμως λίγο πιο πάνω στην Φράγκων με Κατούνη βρήκα κάποιο ελεύθερο (όταν βρισκόμουνα σε φίλο).
Γενικά κάνει και διαφημήσεις σε ραδιόφωνα, ίσως να μπορούσε να παίξει και σποτάκι. Σίγουρα να έχουμε και αφισούλες.
Μουσική παίζει ξένη. Το διπλανό μαγαζί που είναι δικό του, παίζει ελληνική μουσική. Δεν ξέρω από χώρους όμως.
Αν ενδιαφέρεται κανείς, να πάμε να δούμε τον χώρο.
Δυνατότητα για parking υπάρχει στο μεγάλο κτίριο στο λιμάνι.
Πρόσβαση με λεωφορείο:
Από εγνατία στάση Αντιγονιδών και κατεβαίνεις ίσα κάτω προς λαδάδικα.
Από Τσιμισκή-Πολυτεχνείου, στάση Πλατεία εμπορίου και περνάς το δρόμο απέναντι.
Αν πάρεις το 5-6 κατεβαίνεις στο τέρμα και περπατάς λίγο προς τα λαδάδικα.