Δημοσιεύτηκε: 11 Μάιος 2009, 16:35
από griper
Συγχαρητήρια και από 'μένα στον g00fy και στον ktogias για την παρουσίαση, ήταν πολύ καλή! :)
Παρακολούθησα όλες τις παρουσιάσεις από όλες τις διανομές και όχι μόνο και ήταν εξαιρετική η ομάδα του Linux Team της Λάρισας από θέμα οργάνωσης στον χώρο του ΤΕΙ.

Εγώ πήγα στο fosscomm ως μέλος του Ubuntu-gr αλλά κυρίως ως Linuxas για να ενημερωθώ, να συζητήσω, να μάθω κάποια πράγματα παραπάνω να κάνω γνωριμίες και άλλα πολλά...

Αυτό που είδα εκεί αλλά και συνεχίζω να βλέπω, σε μικρό βαθμό ευτυχώς, είναι ότι αντί να είμαστε όλοι ένα, ο καθένας από την πλευρά του προσπαθεί να δείξει ότι είναι καλύτερος από τον άλλο. Δεν είναι κακό να υπάρχει συναγωνισμός αλλά νομίζω ότι σε μια τέτοια εκδήλωση δεν χωράνε αυτά και ρίχνουν το επίπεδο της διοργάνωσης. Συμφωνώ να υπάρχουν πειράγματα μεταξύ μας αλλά δεν πρέπει να είμαστε κολλημένοι στην διανομή που μας αρέσει γιατί πάνω από όλα μας αρέσει το Linux! Αυτό είναι που μας ενώνει και γι'αυτό προσπάθησα να δω κάθε παρουσίαση ως ουδέτερος Linuxas και μου φάνηκαν όλες οι παρουσιάσεις ανεξαιρέτως πολύ ενδιαφέρουσες και σε πολύ υψηλό επίπεδο η όλη διοργάνωση!

Και πάλι ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν!