Δημοσιεύτηκε: 13 Μάιος 2009, 18:20
ktogias έγραψε:
Αυτόν τον καιρό τυχαίνει να φαινόμαστε περισσότερο εμείς. Δυστυχώς, επειδή είμαστε όλοι άνθρωποι με αδυναμίες, αυτό ξυπνά κάποια πάθη σε κάποιους με αποτέλεσμα την έκφραση οπαδίστικων ή εχθρικών συμπεριφορών είτε από τη μια πλευρά είτε από την άλλη.
Απλά κάποια από τα προηγούμενα σχόλια, μαζί με τα όσα συζητήθηκαν στο fosscomm μου γέννησαν την ανάγκη να γράψω τις σκέψεις μου.
Δε πιστεύω πως οποιοδήποτε μέλος του ubuntu-gr στo fosscomm εμφάνισε οπαδιστική ή εχθρική συμπεριφορά. Συμπεριλαμβανομένου και του εαυτού μου, όσο κι αν με προκάλεσαν δεν αντέδρασα με τον τρόπο που θα περίμεναν μερικοί.
Συμφωνώ όμως μαζί σου φίλε μου για την στάση που πρέπει να έχουμε - και έχουμε - και αυτός είναι ένας απο τους λόγους που είμαστε αυτή τη στιγμή στην κορυφή.
Καθώς περνάει και ο απόηχος του συνεδρίου θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους για τα καλά σας λόγια και την ενθάρρυνση για ακόμη καλύτερες οργανώσεις στο μέλλον.
Να μη ξεχάσω όμως να δώσω κι εγώ τα συγχαρητήρια μου στον πολύ καλό μας φίλο Ηλία (ilpara) για την πολύ καλή παρουσίαση στο impress, που είμαι σίγουρος πως ξενύχτησε και αγχώθηκε όσο κι εμείς και που χωρίς αυτή δε θα γινόταν τόσο καλή η παρουσίαση του Forum.
Τρία Ζήτω λοιπόν και για τον ilpara!!!