Δημοσιεύτηκε: 01 Αύγ 2008, 13:36
από bullgr
alefteris έγραψε:Νομίζω ότι υπάρχουν πολλά περισσότερα ενεργά μέλη από βόρια Ελλάδα, οπότε αν γίνονταν η εκδήλωση στην Θεσσαλονίκη για παράδειγμα, θα ήταν πολύ καλά. Επιπλέον στην Αθήνα ίσως ετοιμάσει κάτι ο Hellug. Οπότε, αν γίνουν εκδηλώσεις και στις δύο πόλεις, θα ήταν υπέροχα.

Πράγματι, θα ήταν τέλεια να γινόταν Θεσσαλονίκη, και φυσικά θα είμαι παρών.

alefteris έγραψε:Από τα CD που μας έχει στείλει δωρεάν η Canonical, έχουν περισσέψει περίπου 200. Πιστεύετε ότι θα χρειαστούν παραπάνω από αυτά;

Δεν ξέρω -μιας και είμαι άπειρος σε αυτά- για τι ποσότητα μιλάμε ότι υπολογίζεται να μοιραστεί;

alefteris έγραψε:Για πρώτη φορά νομίζω πρέπει να ξεκινήσουμε πιο απλά. Σκεφτόμουν για την εκτύπωση του διαφημιστικού εντύπου στο https://wiki.ubuntu.com/MarketingTeam/M ... eaflet.pdf . Θα πρέπει βέβαια να μεταφραστεί. Θα μπορούσαμε να εκτυπώσουμε μια μεγάλη ποσότητα από αυτό, ας πούμε 500; Το καλό είναι ότι δεν αφορά κάποια συγκεκριμένη έκδοση, οπότε μπορούμε να το έχουμε και για το μέλλον. Μέσα σε αυτό το έντυπο, μπορούμε να δίνουμε και ένα δικό μας έντυπο, που θα το φωτοτυπήσουμε, ώστε να μας έρθει φτηνότερο;

Τη μακέτα-μετάφραση θα την αναλάβω εγώ... Για το δικό μας έντυπο τι σκέψεις έχεις; Έχεις καταλήξει σε κάτι;

alefteris έγραψε:Θα μπορούσες Σταύρο να πάρεις μια ενδεικτική τιμή για εκτύπωση του παραπάνω εντύπου; Νομίζω είναι Α4, διπλής όψης, 3χρομο, 3πτυχο. Για βάρος χαρτιού δεν ξέρω τι θα είναι κατάλληλο. Το ποιο φτηνό μάλλον μας κάνει;

Θα πάρω τιμές από 2-3 τυπογραφεία και θα δούμε. Πάντως δεν βλέπω να βγαίνει και πολύ φθηνά, έστω και σε τιμή χονδρικής. Το διπλής όψης και το τρίπτυχο ανεβάζουν πολύ το κόστος. Βολικότερο θα ήταν να ήταν λίγο μεγαλύτερο και μιας όψης ένα φύλλο χωρίς τσάκιση (όχι τρίπτυχο). Αυτό θα ρίξει δραματικά το κόστος.

Θα πάρω τιμές και για τις δύο περιπτώσεις και βλέπουμε... Επίσης εάν προσπαθούσαμε να βρίσκαμε έναν χορηγό θα μας έβγαιναν τζάμπα. Εάν γίνει Θεσσαλονίκη έχει κανένας γνωριμίες με καμιά εταιρία-επιχείρηση (πληροφορικής;) που να θέλει να μπει χορηγός;