Δημοσιεύτηκε: 26 Αύγ 2009, 12:50
από kalakouentin
Ντάξει, τυπικά όλα LUG λέγονται, χώρια που το Linux είναι πρακτικά η κυρίαρχη πλατφόρμα/εφαρμογή στον ευρύτερο χώρο του FOSS.
Είπαμε "τυπικότητα" στις διατυπώσεις αλλά δε νομίζω να ξεφεύγει από το πνεύμα της αρχικής διακήρυξης.

Θεωρητικά στο ίδιο πνεύμα "τυπικότητας" το περίεργο είναι το "ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΗΣΤΩΝ". Δηλαδή αν είσαι Ιταλός υπήκοος που διαμένει για τον α) β) λόγο στην Ελλάδα αποκλειστικά με βάση την ονομασία δεν έχεις δικαίωμα να γίνεις μέλος?
Πιο σωστό θα ήταν κάποιο επίθετο ή χαρακτηρισμός που δηλώνει το χαρακτηριστικό "Ελλάδα" και όχι "Ελλήνων" αλλά ΟΚ, λεπτομέρειες.
Δε θεωρώ ότι συντρέχουν λόγοι να κάνουμε κριτική σε όλα γιατί τελικά φθίρεται το ίδιο το Lug στα μάτια του κόσμου και ουσιαστικά η κριτική να καταντάει αυτοσκοπός και γενικολογία.

Μακάρι τα παιδιά να κάνουν δουλειά και ας είναι και SolarSystemLug.