Δημοσιεύτηκε: 27 Αύγ 2009, 02:42
από linuxman
malos έγραψε:Πάω να διαβάσω λίστες.
Το όνομα είναι ότι πρέπει! Μη μασάτε! Άλλωστε ή ιδιες ακριβώς απορίες μπορούν να ισχύσουν και για το hellug. Και εκεί υπάρχει αναφορά στο "ελληνικό" στοιχείο. (Εμένα βέβαια μου φέρνει ως hell ουγκ ! ).

Και τέλος, παιδιά να αλλάξετε τη σελίδα. Αυτό το (Joo)-μπλε δεν είναι κάπως ...; Καμιά καρτέλα ξεχωριστή για τα μέλη ; και τα μυνήματά τους ; Και πότε το forum ( με το καλό ; )

Το φόρουμ σύντομα , τώρα για την εμφάνιση επειδή είναι Drupal δώστε ιδέες πως να το κάνουμε και θα το κάνουμε , αυτή την στιγμή είναι έτοιμη λίστα και τα emails για να έχουμε επικοινωνία σωστά , και σιγά σιγά προχωράμε .

Off topic:
Όσο για την λίστα που γίνεται χαμός πλέον εμένα δεν απασχολεί έκανα διαγραφή .
Σε ένα χρόνο κάναμε τόσα και τόσα , ζωντάνεψε κάτι που κάποιοι το έχουν ξεχάσει ότι υπάρχει , και ξαφνικά κάποιοι θυμήθηκαν ότι αυτή ήτανε στην παρέα αυτή που ονομαζόταν Thelug , και ερωτώ εγώ που ήτανε όταν το ξεκινήσαμε , όταν το καθαρίζαμε , όταν κάναμε τα μαθήματα , όταν ερχόταν κόσμος εκεί για να μας δει και να του βοηθήσουμε να γνωρίσει το ΕΛΛΑΚ και έστω από το πρώτη επαφή με Ubuntu γιατί αυτό άκουσε και διάβασε σε ένα περιοδικό , που ήτανε , και τώρα όταν το είδανε ότι έγινε Σύλλογος ( άλλα άλλαξε ονομασία για διάφορους λόγους ) τους πείραξε αυτό και μας κατηγόρησαν για καπέλωμα του ονόματος , τέλος πάντων ιστορία θα δείξει και θα ανταμείβει αυτούς που πραγματικά αγαπάνε αυτό που κάνουν και όχι μόνο λόγια .

Διάβασε θα γελάς πολύ .
Off topic:
@Nisok θα φτιάξουμε το TuxMobile και θα έρθουμε και εκεί κάποια στιγμή :D