Δημοσιεύτηκε: 27 Αύγ 2009, 13:08
malos έγραψε:
Διάβασα. Έχει γέλιο τελικά. Εμ ! Ξέρεις τι είναι να σου αμφισβητούν το global νταβατζιλίκι ;
Η απορία μου είναι για το φίλο σας και συμπαθή μου "Μπουκόφσκυ" της Ελληνικής κοινότητας. Του αρέσει η ομάδα, η μη γραφειοκρατόπληκτη και κυριλόπληκτη. Θεωρεί ότι τέτοιες
αυτενεργούμενες καταστάσεις με γυμνά χέρια και εφόδιο την αγνή πρόθεση προσφέρουν πιο πολλά και ουσιαστικά. Και εγώ αυτό πιστεύω. Ηομάδα του κεφιού, του ενθουσιασμού,
χωρίς δικηγόρους και πρωτοδικεία είναι πάντα πιο ζεστή και επιφυλάσσει εκπλήξεις. Αλλά αφού το επικαλείται αυτό ..... γιατί χέζεται έτσι για τον κυριλέ σύλλογο των φίλων του εδώ στην Αθήνα ;
Υ.Γ. Το μπλε πλαίσιο είναι πολύ χάλια γ***** !!!!
Δεν έχει σημασία αυτό , σημασία έχει ότι στις μέρες μας δεν μπορείς να κάνεις κάτι και ειδικά να πεις ότι μπορώ να προωθήσω το ΕΛΛΑΚ χωρίς να έχεις κάποια υπόσταση .
Ο παρέα που είναι πλέων Thelug ας κάνουν ότι θέλουν , δεν με απασχολεί πλέων εκτός και αν συμβεί κάτι άλλο , πολλά από άτομα που έχουν να κάνουν με Linux στην Θεσσαλονίκη+Αθήνα πιστεύουν ότι το Linux είναι για λίγους , δεν τους ενδιαφέρει εξάπλωση του , δεν τους ενδιαφέρει κάτι άλλο από ότι να φάνε τα σουβλάκια τους και να ποιούν τις μπίρες τους , για τέτοια "προώθηση" ναι κλίμα παρέας κάνει .
Όμως ποιος είπε ότι σε ένα Σύλλογο δεν μπορεί να έχει κλήμα παρέας άσχετα με το αν ποιος έχει την "καρέκλα" σημασία είναι κοινώς στόχος .
Και φαντάζομαι ότι ιστορία θα δείξει ποιος και τι είναι , και τότε ο καθένας λογικός άνθρωπος θα καταλάβει ποιος και που πατά .