Δημοσιεύτηκε: 31 Οκτ 2009, 22:49
από ilpara
Δεδομένου ότι θα έχουμε και 2η τούρτα έφτιαξα μόνο μια:

Σοκολάτα Bitter με ένα "touch" Bitter Καραμέλα και Σοκολατένιο Παντεσπάνι Αμυγδάλου. Η σοκολάτα είναι Valrhona Manjari 64%, μονοποικιλιακή και όξινη, ...αυτό το όξινη και το άρωμα είναι που με ενθουσιάζει και τη διαφοροποιεί από μια απλή γήινη σοκολάτα. Σε υφή είναι συμπαγής και συνεπώς σερβίρεται σε μικρές μερίδες, οπότε εκτιμώ ότι το ~1,5kg επαρκεί για 10-15 άτομα ...και αν σας αρέσει υπόσχομαι να το επαναλάβουμε αρκετά πριν το 10.05 ;) :P

ΥΓ: Την ubunto-διακόσμηση την άφησα για την άλλη τούρτα, δεν είναι το δυνατό μου σημείο...