Δημοσιεύτηκε: 02 Νοέμ 2009, 17:06
Λοιπόν παίδες Ubuntu,
μετά από το πολύ όμορφο βράδυ που περάσαμε εχτές, ας κάνω ένα προσκλητήριο παρόντων.
Έχουμε και λέμε...
Σύνολο 28 άτομα!
Ο χώρος μας στενοχώρησε λίγο, διότι ήταν ιδανικός για 20 άτομα το πολύ. Πάντως και εξ αιτίας της καλής διάθεσης, περάσαμε ένα πολύ όμορφο βράδυ.
Η τούρτα που έφτιαξε ο ilpara ήταν καταπληκτική, αλλά δυστυχώς θυσιάστηκα για τους άλλους και δεν πρόλαβα να δοκιμάσω!
Βλέπετε έπαθε ένα οξύ υπογλυκαιμικό επεισόδιο ο koukouvaou και του χάρισα το δικό μου...(που είναι εκείνη η φατσούλα με την μύτη που μεγαλώνει; )
Ο pkst, που ανέλαβε στο τέλος να μαζέψει τον ρεφενέ, χρησιμοποίησε το calculator των Vista και, πράγμα αναμενόμενο, δεν του έβγαλε σωστά την διαίρεση, οπότε αναγκάστηκε ο άνθρωπος να βάλει κάτι παραπάνω αφού πολλοί είχαν πλέον αποχωρήσει.
Έτσι του χορηγούμε από τώρα δωρεάν πρόσκληση για το επόμενο release party σαν επίτιμος προσκεκκλημμένος
Ο Φαντομάς μας έφερε αυτοκόλλητα για το αυτοκίνητο (!) και ο Mitsakos τύπωσε διάφορα logos των Linux, Ubuntu Kubuntu,
αλλά και μπανεράκια σε ασημί illustration, ότι πρέπει για τα πισιά μας.
Έχω φυλάξει αρκετά για να δώσω σε επόμενη συνάντηση.
Από τα πολύ ενθαρρυντικά σημεία, ήταν οι πολύ νεαρές ηλικίες με αποκορύφωμα τον Mike και τον Antonis15, που δεν ξεπέρναγαν τα 15 χρόνια και έτσι ο phantomas ένοιωθε άνετα με τα 18 του χρόνια! Μπράβο στους μπαμπάδες που έχουν τέτοιους γιους!
Ο Mike είναι γιος του DXer sv1equ, ενώ ο Antonis15 γιος του Ubuderix.
Ο τελευταίος μας έφερε και την πολύ ωραία τούρτα με το Ubuntu logo, αλλά τί κρίμα...ούτε από αυτήν δοκίμασα...
Όσοι δεν είσαστε και θέλετε πλήρη περιγραφή, να την ζητήσετε από τον luckyb...όλο και κάποιο backup θα έχει κρατήσει...
Έκπληξη ήταν ο Kostas AK, ο "παππούς" της βραδιάς!
Για όσους δεν έγραψα ένα μικρό σχολιάκι, μην επαναπαύονται...είδα εγώ το τί τούρτα χλαπακιάσανε...
μετά από το πολύ όμορφο βράδυ που περάσαμε εχτές, ας κάνω ένα προσκλητήριο παρόντων.
Έχουμε και λέμε...
| Έλαβον μέρος! | Σχόλια | |
|---|---|---|
| pkst | The Founder | |
| Alefteris | Ο φωτογράφος! | |
| Aggelos K | ||
| Albertos S | ||
| Antonis15 | Ο ένας μικρός μας τουρτοκόφτης | |
| Aggelos K | ||
| chiossif | ||
| Dionissis X | ||
| Ebal | ||
| Giannis I | ||
| Gpalouck | Με την συνοδό του | |
| headless | Ακέφαλος αλλά έφαγε τούρτα! | |
| Ilias K | ||
| Ilpara | Ο τουρτοποιός! | |
| Kostas K | Ο γενειοφόρος παπούς! | |
| koukouvaou | Ο τουρτοφάγος! | |
| linuxfun | Το ένα τζόβενο! | |
| Loxias | Το άλλο τζόβενο! | |
| luckyb | The project man! | |
| malos | Ο Σαλαμινομάχος! | |
| Mike | Ο έτερος μικρός μας τουρτοκόφτης! | |
| Mitsakos | Ο εκτυπωτής των Logos! | |
| Nisok | Άλλος τουρτοφάγος! | |
| Phantomas | Τα αυτοκόλλητα της Β' Λυκείου! | |
| sv1ain | Τα ράδια της παρέας | |
| sv1equ | σε διάταξη push-pull | |
| Thiseas K | ||
| ubuderix | Ο τουρτοκουβαλητής! | |
Σύνολο 28 άτομα!
Ο χώρος μας στενοχώρησε λίγο, διότι ήταν ιδανικός για 20 άτομα το πολύ. Πάντως και εξ αιτίας της καλής διάθεσης, περάσαμε ένα πολύ όμορφο βράδυ.
Η τούρτα που έφτιαξε ο ilpara ήταν καταπληκτική, αλλά δυστυχώς θυσιάστηκα για τους άλλους και δεν πρόλαβα να δοκιμάσω!
Βλέπετε έπαθε ένα οξύ υπογλυκαιμικό επεισόδιο ο koukouvaou και του χάρισα το δικό μου...(που είναι εκείνη η φατσούλα με την μύτη που μεγαλώνει; )
Ο pkst, που ανέλαβε στο τέλος να μαζέψει τον ρεφενέ, χρησιμοποίησε το calculator των Vista και, πράγμα αναμενόμενο, δεν του έβγαλε σωστά την διαίρεση, οπότε αναγκάστηκε ο άνθρωπος να βάλει κάτι παραπάνω αφού πολλοί είχαν πλέον αποχωρήσει.
Έτσι του χορηγούμε από τώρα δωρεάν πρόσκληση για το επόμενο release party σαν επίτιμος προσκεκκλημμένος
Ο Φαντομάς μας έφερε αυτοκόλλητα για το αυτοκίνητο (!) και ο Mitsakos τύπωσε διάφορα logos των Linux, Ubuntu Kubuntu,
αλλά και μπανεράκια σε ασημί illustration, ότι πρέπει για τα πισιά μας.
Έχω φυλάξει αρκετά για να δώσω σε επόμενη συνάντηση.
Από τα πολύ ενθαρρυντικά σημεία, ήταν οι πολύ νεαρές ηλικίες με αποκορύφωμα τον Mike και τον Antonis15, που δεν ξεπέρναγαν τα 15 χρόνια και έτσι ο phantomas ένοιωθε άνετα με τα 18 του χρόνια! Μπράβο στους μπαμπάδες που έχουν τέτοιους γιους!
Ο Mike είναι γιος του DXer sv1equ, ενώ ο Antonis15 γιος του Ubuderix.
Ο τελευταίος μας έφερε και την πολύ ωραία τούρτα με το Ubuntu logo, αλλά τί κρίμα...ούτε από αυτήν δοκίμασα...
Όσοι δεν είσαστε και θέλετε πλήρη περιγραφή, να την ζητήσετε από τον luckyb...όλο και κάποιο backup θα έχει κρατήσει...
Έκπληξη ήταν ο Kostas AK, ο "παππούς" της βραδιάς!
Για όσους δεν έγραψα ένα μικρό σχολιάκι, μην επαναπαύονται...είδα εγώ το τί τούρτα χλαπακιάσανε...