Δημοσιεύτηκε: 16 Μαρ 2010, 01:23
από ilpara
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΕΥΧΩΝ 8 (Απρ.'10) & 9 (Ιουν.10) UBUNTISTAS e-magazine

Προς όσους ΔΕΝ είναι μέλη της ομάδας του περιοδικού (Ubuntistas):


1) Όσοι επιθυμείτε να γράψετε ΑΡΘΡΟ για να δημοσιευθεί στο τεύχος 8 ή 9 (ή επόμενο) παρακαλώ ποστάρετε στο παρόν νήμα το θέμα του άρθρου, δυο λόγια για το αντικείμενο του άρθρου, και δυο λόγια για να σας γνωρίσουμε. Εναλλακτικά επικοινωνείστε μαζί μου με pm. Η ομάδα του περιοδικού θα καταβάλλει προσπάθεια να δημοσιευθούν όλα τα άρθρα στο τεύχος 8 ή σε επόμενα τεύχη (συνήθως υπάρχει μεγάλη προσφορά άρθρων) και θα επικοινωνήσουμε σύντομα μαζί σας.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ1: Διαβάστε προηγούμενα τεύχη του περιοδικού για να πάρετε μια ιδέα για τα άρθρα ανά ενότητα/σελίδα του περιοδικού και να κρίνετε αν μπορείτε να γράψετε σε αυτό το επίπεδο ...και γιατί όχι σε ακόμα καλύτερο αλλά πάντα κατανοητά για τον μέσο μη-γκουρού αναγνώστη.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ2: Αρθρογράφοι υπάρχουνε αλλά καλό είναι να υπάρχει ανανέωση ... σε επιμελητές και σελιδοποίηση με latex υπάρχει έλλειψη


2) Όσοι επιθυμείτε, να προσφέρετε στην ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ των άρθρων παρακαλούμε να το δηλώσετε. Έχουμε ανάγκη από επιμελητές άρθρων. Είναι δουλειά κρίσιμότατη για την ποιότητα του περιοδικού και χρειάζονται άτομα σοβαρά και υπεύθυνα :!:
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Καθήκον του επιμελητή είναι, αφού υποβάλλει το άρθρο ο αρθρογράφος και προτού πάει για σελιδοποίηση, να το διαβάσει προσεχτικά, να διορθώσει λάθη ορθογραφικά, συντακτικά, κλπ, να επαναδιατυπώσει κακοδιατυπωμένες εκφράσεις, ή να ζητησει από τον αρθρογράφο να ξαναγράψει κάποια κομμάτια πιο κατανοητά ή μεγαλύτερη πληρότητα, ή με απαντήσεις σε ερωτήματα του επιμελητή.

...αναμένουμε δηλώσεις συμμετοχής :)