Δημοσιεύτηκε: 21 Μάιος 2010, 15:18
από c7p
Φαντάζομαι την ηθική ικανοποίηση που νιώθεις βλέποντας το pdf να παράγεται με μια εντολή ... και όλα στη θέση τους χωρίς bugs :thumbup: :thumbup: έχω παρόμοιες εμπειρίες με το ubuntu manual και μπορώ να καταλάβω ;)

Με την συμμετοχή σε ένα έργο πραγματικά κερδίζεις όχι μόνο εμπειρίες και γνώσεις αλλά προσφέρεις κιόλας, επίσης μπορεί να λέμε η "δύναμη της κοινότητας κτλ" αλλά αν δεν συμμετάσχουμε σε κάποιο έργο, γνώμη μου είναι πως δεν μπορούμε κατανοήσουμε τη δύναμη αυτή. Αλλιώς είναι να βλέπεις ένα έργο ολοκληρωμένο και ως τελικός χρήστης απλώς να το χρησιμοποιείς και αλλιώς είναι να συμβάλεις σε αυτό και να βλέπεις την εξέλιξη του έργου και το πως η συλλογική προσπάθεια αλλά και οι ατομικές πρωτοβουλίες, μαζί, φτάνουν το έργο εκεί που το φτάνουν.

Επί της ευκαιρίας, παροτρύνω κάθε άτομο που νιώθει μέλος της κοινότητας ελεύθερου λογισμικού να ψάξει ένα έργο που μπορεί να προσφέρει ;) σίγουρα θα υπάρχει κάτι εκεί έξω, ακόμα και για αυτούς που θεωρούν ότι δεν κατέχουν ικανότητες, γνώσεις. Συγγνώμη αν βγήκα εκτός θέματα αλλά μου βγήκαν πολλές σκέψεις αυτή τη στιγμή :roll: .

Μπράβο Δημήτρη για την προσπάθεια σου :thumbup: :thumbup: :clap: :clap: