Δημοσιεύτηκε: 04 Νοέμ 2008, 15:52
από kalakouentin
Όπως είπα και το "εκεί" thread τότε (το οποίο δε βρίσκω κιόλας) : Δεν ξέρω αν θα γράψω τα "Νέα", ψήνομαι να γράψω κάποιο μεγαλύτερο άρθρο τώρα που έχω χρόνο. Αυτό που έκανα σχετικά με το benchmarking αλγορίθμων συμπίεσης είναι αρκετά μεγάλο για να βγάλει 2σελιδο μόνο του αν το χτενίσω το κείμενο. (ήδη είναι 786 λέξεις χωρίς γραφήματα). Επίσης θα μπορούσα να γράψω ένα mini-tutorial για το R. Statistical Computing and Ubuntu φάση. Όχι τίποτα άλλο αλλά δεν βλέπω και τίποτα αξιόλογο να κουνιέται στα "Νέα". Τώρα το Wayland ίσως σαν να αξίζει κάποια προσοχή, η Theora 1.0 μόλις βγήκε, πριν 2 βδομάδες βγήκε το Ekiga 3 όμως no big deal και κατ'άλλα όπως λέει και τραγούδι "ανία βαρεμάρα" από fresh (και slightly important) ΟΟ stuff. Ο Lenny αργεί (surprise-surprise), η Red Hat βγάζει το Rawhide σε 3 βδομάδες αλλά λογικά δεν θα εκπλαγούμε και ΟΚ χώρισε ο Murdock.
Αν δε βρεθεί κανένας ΟΚ. Θα κάνω πάλι 1-2 σελίδες από τις 4 αλλά θέλω να γράψω τίποτα άλλο. Τα νέα, τα έγραφα που έδινα πτυχιακή τώρα που "ξύνομαι" διακριτικά μπορώ να δώσω κάτι παραπάνω.