Δημοσιεύτηκε: 10 Νοέμ 2008, 16:11
ilpara έγραψε:Αρχικές Ιδέες για Ελεύθερο Άρθρο και ΣυνέντευξηΣκεφτόμουνα το εξής θέμα: "Πως μπορώ να προσφέρω στην κοινότητα: ι) βοήθεια νέων χρηστών ιι) συμμετοχή σε μεταφράσεις ιιι) διαδικασία bug-reporting σε launchpad ιν) στήσιμο εκδηλώσεων και ενέργειες διάδοσης.". Αναγνωστικο κοινό οι νέοι-άπειροι χρήστες. Σκοπός η δραστηριοποίηση τους στην κοινότητα. Βεβαίως αν δω ότι λόγω όγκου δεν βγαίνει σε ένα άρθρο ίσως το σπάσω σε 2 τμήματα για δημοσίευση στα τεύχη 2 (τα ι και ιι) και 3 (τα ιιι και ιν).
Ρόλος Μέλος Σελίδα 8 - Ελεύθερο Άρθρο A (σχόλια-σκέψεις) ilpara Σελίδα 9 - Ελεύθερο Άρθρο B (σχόλια-σκέψεις) ilpara
Όποιος θέλει να συμμετάσχει σε κάποιο/α κομμάτια από τα ι , ιι, ιιι, ιν που προανέφερα ας επικοινωνήσει μαζί μου ή ας ποστάρει εδώ.Σκεφτόμουνα συνέντευξη με κάποιον από τα μέλη του φόρουμ που έχει σημαντική προσφορά σε βοήθεια προς νέους χρήστες. Σκοπός η συνέντευξη να λειτουργήσει ως πρότυπο προς τους αναγνώστες προκειμένου να δραστηριοποιηθούν περισσότεροι στην παροχή βοήθειας που είναι κομβικής σημασίας για την κοινότητα μας.
Ρόλος Μέλος Σελίδα 12 - Συνέντευξη Α ilpara Σελίδα 13 - Συνέντευξη Β ilpara
Όποιος θέλει να συμμετάσχει στη διαμόρφωση των ερωτήσεων της συνέντευξης, ή όποιος έχει να προτείνει εναλλακτική συνέντευξη, ας επικοινωνήσει μαζί μου ή ας ποστάρει εδώ.
Μετά τις 15 Νοέ.'08 θα αποφασιστεί ποιοι θα συμμετάσχουν και ποια θα είναι τα τελικά θέματα άρθρου και συνέντευξης.
Δεδομένου ότι η Antithesis δεν μπορεί να συμμετάσχει στο παρόν τεύχος 2, έμεινα μόνος.
Όποιος θέλει να συμμετάσχει σε κάποιο/α κομμάτια από τα ι , ιι, ιιι, ιν που προανέφερα για το ελεύθερο άρθρο ας επικοινωνήσει μαζί μου (pm) ή ας ποστάρει εδώ.
... και κάθε άλλη ιδέα ευπρόσδεκτη!
Θύμα της επόμενης συνέντευξης θα είναι μάλλον ο logari