Δημοσιεύτηκε: 07 Σεπ 2011, 17:42
από filippos.xf
Garrus έγραψε:Τι γνωσεις/skills απαιτουνται;

Και αν δεν τις εχουμε,μπορουμε να βοηθησουμε καπως αλλιως; :P

Καλησπέρα,

Πάνω απ' όλα πρέπει να υπάρχει καλή διάθεση και από εκεί και πέρα, ουσιαστική επικοινωνία με τα υπόλοιπα παιδιά της ομάδας. Εφόσον υπάρχουν αυτά, τότε η αποτελεσματική συνεργασία είναι εφικτή.

Όπως αναφέρουμε και στην αρχική δημοσίευση, είναι τρία τα σκέλη στα οποία μπορείτε να προσφέρεται ως μέλος της ομάδας του περιοδικού:

1) Ως συντάκτης
2) Στην επιμέλεια των κειμένων
3) Στη σελιδοποίηση

Ως συντάκτης, χρειάζεται το απαραίτητο κέφι για την συγγραφή των άρθρων και μια σχετική άνεση. Δηλαδή να μην έχει ορθογραφικά λάθη σε κάθε πρόταση, αν και αυτό διορθώνετε με οποιονδήποτε κειμενογράφο που έχει ορθογραφικό έλεγχο, αλλά και με τα άτομα της ομάδας που περνάνε τα άρθρα από επιμέλεια.

Για την επιμέλεια των κειμένων, χρειάζεται το απαραίτητο κέφι για την διαδικασία αυτή και να υπάρχει αρκετά καλή σχέση με την γλώσσα. Δηλαδή από πλευράς γραμματικής, ορθογραφίας και στο συντακτικό.

Στη σελιδοποίηση, χρειάζεται το απαραίτητο κέφι για την διαδικασία αυτή, αλλά και οι σχετικές γνώσεις ανάλογα με την εφαρμογή που θα χρησιμοποιηθεί για την σελιδοποίηση. Είναι πιο τεχνικό το κομμάτι αυτό.

Αν κάποιος δεν μπορεί να προσφέρει στα παραπάνω, τότε θα μπορούσε να φέρει γνωστά του άτομα σε επαφή μαζί μας, τα οποία θα μπορούσαν να βοηθήσουν αυτοί στα παραπάνω. ;)