Δημοσιεύτηκε: 09 Σεπ 2011, 06:39
από filippos.xf
ALdaperan έγραψε:Παιδιά πρέπει να είμαστε μέλη στην ομάδα του Ubuntistas για να γράψουμε κάποιο άρθρο ;

Για παράδειγμα εγώ δεν έχω τη δυνατότητα να έχω ελεύθερο χρόνο συνέχεια και δεν μπορώ να είμαι συνεπής αρθρογράφος . Προβλέπεται η δυνατότητα ένα απλό μέλος χωρίς να ανήκει στην ομάδα να μπορέσει κάποια στιγμή να γράψει ένα άρθρο και να το δημοσιεύσετε ;

Ή πρέπει να είναι μέλος στην ομάδα και να αρθρογραφεί σε συγκεκριμένη στήλη κάθε 2μηνο ;

Όλοι μπορούμε να γράψουμε άρθρο για το περιοδικό Ubuntistas! Ο καθένας μπορεί να ζητήσει να αρθρογραφήσει για το περιοδικό, να προτείνει ιδέες, να κάνει τις επισημάνσεις ή τις παρατηρήσεις του. Απλά οπωσδήποτε πρέπει να υπάρχει και η σταθερή υπεύθυνη ομάδα του περιοδικού, για να υλοποιούνται τα τεύχη ακόμα κι αν δεν στείλει άρθρο κανένα μέλος που δεν είναι μέσα σε αυτήν την ομάδα. Φυσικά όποιος δεν είναι μέλος της υπεύθυνης ομάδας του περιοδικού, μπορεί να μας στείλει τα άρθρα του οποιαδήποτε στιγμή.

Σίγουρα η υπεύθυνη ομάδα Ubuntistas χρειάζεται άτομα, αλλά όποιος δεν μπορεί να συμμετέχει σε αυτή με συνέπεια, τότε μπορεί να προσφέρει στον ελεύθερο χρόνο που μπορεί.
ALdaperan έγραψε:Και κάτι άλλο , η αρθρογραφία είναι γύρω από το Ubuntu/διαδίκτυο μόνο ;

Η αρθρογραφία είναι γύρω από το Ubuntu, την κοινότητα μας, τον ανοιχτό κώδικα, από εφαρμογές, αλλά και γενικότερα από τον χώρο του GNU/Linux!
Είναι γύρω από εμάς τους χρήστες του ΕΛ/ΛΑΚ και της φιλοσοφίας του. Παρουσιάζουμε ακόμη και άλλες διανομές Linux στο Ubuntistas.

Επίσης, μπορείτε να δείτε το περιεχόμενο από παλιότερα τεύχη ή να ρίξετε μια ματιά στις περιγραφές των τευχών (βλ. http://ubuntistas.ubuntu-gr.org/) για να καταλάβετε. Αλλά ακόμη κι αν δεν υπάρχει κάποια ενότητα στο περιοδικό που έχετε κατά νου, μπορείτε να την προτείνεται ελεύθερα.