Δημοσιεύτηκε: 30 Ιουν 2008, 09:57
από nikosal
ilpara έγραψε:
Θα μπορούσες να εξηγήσεις τι εννοείς? Να το στέλνουμε ο καθένας σε φίλους / γνωστούς και αυτοί σε δικούς τους?
Τώρα εγώ είμαι επιφυλακτικός (όχι αρνητικός), δεν πρέπει να πάρει την μορφή spam / διαφημιστικού, να είναι ένα από τα δεκάδες emails που λαμβάνουμε και δυσανασχετούμε...

ilpara έχεις δίκιο, φυσικά. Χεχε, φαντάσου να αρχίσουμε εμείς να σπαμάρουμε.

Λοιπόν, το μέιλ θα πρέπει βέβαια να φύγει πολύ προσεκτικά, σε κόσμο που γνωρίζουμε προσωπικά ότι ασχολείται με τους υπολογιστές και θα συνοδεύεται από μια φρασούλα περίπου έτσι (την ακριβή διατύπωση θα τη σκεφτούμε πιο καλά στην ώρα της): Το παρόν μήνυμα σας στάλθηκε επειδή κάποιος φίλος ή γνωστός σας εκτίμησε ότι μπορεί να σας ενδιαφέρει. Με δυο λόγια δεν έχετε συμπεριληφθεί σε κάποια λίστα παραληπτών, ούτε η αποστολή παρόμοιου μηνύματος προς εσάς θα επαναληφθεί. Αν με τη σειρά σας έχετε κάποιο φίλο ή γνωστό που νομίζετε ότι μπορεί να ενδιαφερθεί για το ubuntu, παρακαλούμε προωθήστε του το συνημμένο pdf σε ατομικό μέιλ ------- κάπως έτσι.

Επίσης, στο φόρουμ θα ανεβάσουμε ένα μικρό εικονίδιο, πρώτη σελίδα, που θα λέει "κατεβάστε και εκτυπώστε το 4σέλιδο γνωριμίας με το ubuntu", κάτι τέτοιο.

Εξίσου σημαντικό, να δούμε το περιεχόμενο. Πρέπει να έχει τόσο πολλά πράγματα που προτείνεις; Αν ναι, μιλάμε για 8 σέλιδο, αλλά εγώ θα πρότεινα να ξεκινήσουμε με το 4σέλιδο. Τι θα λέγατε για 10 ερωτήσεις και απαντήσεις για το ubuntu?