Δημοσιεύτηκε: 22 Μαρ 2009, 22:06
από d_34gl3
Επειδή έτσι όπως έθεσα το θέμα ρίχνω όλο το βάρος στο συγκεκριμένο συντάκτη , να συμπληρώσω ότι αυτή τη νοοτροπία την έχω παρατηρήσει γενικά στο περιοδικό, απλά αυτό που ανέφερα μου έκανε μεγαλύτερη εντύπωση και γιαυτό θεώρησα καλό να το ποστάρω εδώ στις "Παρατηρήσεις για την βελτίωση του περιοδικού μας".Γιατί ουσιαστικά αυτή είναι η άποψη μου για μια πιθανή βελτίωση μιας και το περιοδικό το διαβάζουν και άτομα που δεν είναι στο χώρο του GNU/Linux και γενικά με ενοχλεί προσωπικά ο "πόλεμος" που γίνεται μεταξύ λειτουργικών.

Αν έχετε συμφωνήσει να μην κάνετε αναφορές ονομαστικά , αυτό δεν το γνωρίζω.Η εγκυρότητα σχετίζεται με το γεγονός ότι στο σημείο εκείνο εγώ σαν αναγνώστης περιμένω να δω ποιό είναι αυτό το λειτουργικό που έρχεται προεγκατεστημένο με τα περισσότερα netbooks και όχι την προσωπική αντιπάθεια του συντάκτη.

Απο την άλλη θα συμφωνήσω με τον bullgr ότι εφόσον οι συντάκτες κάνουν αυτή την προσπάθεια εθελοντικά και δεν πληρώνονται απο κανένα ώστε να περιορίζονται απο κανόνες , έχουν το δικαίωμα να λένε αυτό που αισθάνονται και να διατυπώνουν τις απόψεις τους ελέυθερα.

Εγώ το μόνο που προσπαθώ να πώ εδώ είναι μια βελτίωση που θα ήθελα να δω στο περιοδικό και τίποτα παραπάνω.Απο εκεί και πέρα είναι στη δικιά σας κρίση να διαλέξετε το ύφος που σας ταιριάζει καλύτερα και πιστεύετε ότι έχει καλύτερη απήχηση στους αναγώστες.