Δημοσιεύτηκε: 24 Μαρ 2009, 21:33
από d_34gl3
Αν και η συζήτηση έχει ξεφύγει λίγο απο το θέμα του thread ,θα πω κάτι τελευταίο.
Όχι, δεν γράφτηκα στο forum για να εκφράσω τη διαφωνία μου με το πνεύμα του περιοδικού,και όχι κακώς υποθέτεις ότι βρίσκομαι στην αντίπερα όχθη.
Αυτό που συνειδητοποιώ όμως είναι αυτό που είπε ο bullgr:
bullgr έγραψε:Αυτό σημαίνει πως οι συντάκτες ακολουθούν (ηθελημένα από μόνοι τους, χωρίς να τους το υποδείξει κανείς) το ίδιο ύφος που υπάρχει σε όλα τα μέλη της κοινότητας του ubuntu-gr και εν γένει όλων των κοινοτήτων linux.
το οποίο με οδηγεί στο συμπέρασμα ότι ναι μεν χρησιμοποιούμε το ίδιο λειτουργικό σύστημα αλλά δεν ανήκουμε στην ίδια όχθη.Ίσως βλέπω το θέμα πιο αντικειμενικά ,ίσως είμαι καλόπροαίρετος με αποτέλεσμα να μην βλέπω με τόσο αρνητική διάθεση τα πράγματα ή ίσως είμαι τρελός και δεν ξέρω τι λέω.Κάποιοι πιθανόν θα σκεφτόντουσαν και χειρότερα αλλά θέλω να πιστεύω πως δεν θα ήμουν ο μόνος που δεν θα τους έπαιρνε σοβαρά.

Να είσαι σίγουρος ότι θα μονομαχούσαμε στο urban terror αλλά ευτυχώς ένα πρόβλημα με τους drivers της κάρτας γραφικών μου έδωσε τη χαρά να αποφύγω να μπλεχτώ για άλλη μια φορά με online fps game :D.

Επίσης φίλε Mentor θα ήταν μεγάλη μου χαρά να συμμετάσχω στο περιοδικό και αν σκεφτώ κάτι ενδιαφέρον ως θέμα πιθανόν και να το τολμήσω.
Αυτά απο εμένα προς το παρόν.Cu in another thread!