Δημοσιεύτηκε: 14 Ιούλ 2008, 11:06
από Dimitris
Καλή αρχή!!!

Κι εγώ για το ubunteros είμαι.

• Σελίδα 8 - Ελεύθερο Άρθρο
    Πόσο ελεύθερο; Θα είναι μη τεχνικό (μάλλον);
  • Σελίδα 14 - Τεχνικό Θέμα-Howto (μεγάλο)
    Αν πρόκειται όντως για Α5 σελιδες καλό είναι σαν μεγεθος, για μεγαλυτερες σελίδες θα ήταν κουραστικό.
  • Σελίδα 14 - Τεχνικό Θέμα-Howto (μεγάλο)
    Πιθανά θέματα εδώ μπορεί να είναι όπως αναφέρθηκε: bash, python, perl, php, γραφικά με gtk
  • Σελίδα 14 - Tεχνικό Θέμα-Howto (μεγάλο)
    Δίκτυα, server, samba (για συνδεση σε δίκτυα ακατονομαστων)
  • Σελίδα 18 - Tεχνικό Θέμα-Howto (μικρό)
    Οδηγός για ρύθμιση κάρτας γραφικών (στο forum έχει αρκετή ζήτηση), ή γενικότερα οδηγοί για ρύθμιση συσκευών
  • Σελίδα 18 - Tεχνικό Θέμα-Howto (μικρό)
    Ασφάλεια. Διαχείριση κωδικών, backup, firewall (ίσως να ταιριάζει στο δίκτυο)
  • Σελίδα 20 - Παρουσίαση-Review Προγραμμάτων-Εφαρμογών Α
    Θα μπορούσε να είναι και ένα δίστηλο ακόμη. Οι εφαρμογές είναι πάρα πολλές. Επίσης μερικές εφαρμογές με πολλές δυνατότες θα μπορούσαν να έχουν μόνιμες στήλες (όπως gimp, inkscape για γραφικά ή και άλλες)
  • Σελίδα 23 - Κίνηση-Νέα-Ανακοινώσεις Ubuntu-gr (site, list, forum)
    Θα έχουμε τόσες πολλές ανακοινώσεις; Θα μπορούσε να παει στα Nεα-Ειδήσεις κι εδώ να μπει κάτι άλλο.

Άλλες ιδέες περιλαμβάνουν καθημερινα, απλά πραματα όπως πως ρυθμίζω τα emails μου (evolution, thunderbird κλπ), πως παίζουν τα video (έχουν ήδη γραφεί οδηγοί στο forum οποτε δε θα είναι δύσκολο), συνομιλία με pidgin, ekiga ή ο,τι άλλο. Mια πονεμένη ιστορία είναι η επεξεργασία pdf αρχείων (ο logari81 έχει σίγουρα πολύ εμπειρία με το θέμα;))

Επίσης αν ένα άρθρο είναι μεγάλο θα μπορούσε να χωριστεί σε μέρη σε διαδοχικά τεύχη.