Δημοσιεύτηκε: 17 Μάιος 2009, 01:23
από linuxman
έγραψε:
sudobash έγραψε:Επ'ευκαιρίας της κυκλοφορίας του 4ου τεύχους του περιοδικού μας, θα ήθελα να θέσω προς συζήτηση το θέμα της δημοσιοποίησης και της διανομής των πηγαίων αρχείων των τευχών υπό κάποια ελέυθερη άδεια. Από τη στιγμή που αντιπροσωπεύουμε μια κοινότητα ελεύθερου λογισμικού, πιστεύω ότι και η δουλειά που γίνεται από την ομάδα, θα πρέπει να είναι διαθέσιμη σε όλους και ελεύθερη προς ανάγνωση και χρήση και έτσι προτείνω να ανεβάσουμε στη σελίδα του περιοδικού τα αρχεία όλων των τευχών.

Τι γνώμη έχετε επί του θέματος;

linuxman έγραψε:@sudobash για πες μου τον λόγο γιατί τα θες , να τα πάρει κάποιος άλλος ?

Όχι παναγία μου... ίσα ίσα που θα πρότεινα να τα πατενταριστούν το συντομότερο δυνατόν.

linuxman έγραψε:Το περιεχόμενο είναι κοινοτικό όχι το layout και πηγαία αρχεία.

Αυτό μην το πεις παραέξω γιατί θα σε κοροϊδεύουνε... Που ξανακούστηκε κοινοτικά πηγαία αρχεία...

Δεν ξέρω εάν θα το διαβάσεις άλλα πρέπει να το πω .
Θα με κοροϊδεύουν ; δεν ακούστηκε πουθενά , τότε αυτά που λες στην αρχή τότε τι είναι ? Τότε για πες εάν το περιοδικό http://fullcirclemagazine.org/ έχει κάνει το ίδιο ? Εγώ δεν νομίζω , έχεις δει που τα έχουν ανεβάσει ? Εγώ όχι , το περιεχόμενο το βγάζουν για την κοινότητα και συμμετέχει κοινότητα άρα , και δεν έχουν πουθενά διαθέσει τα πηγαία αρχεία του περιοδικού .
Δεν έχω καταλάβει το λόγο για τον οποίο θα πρέπει να το κάνουμε , τον λόγο ? Ναι είμαστε κοινότητα ανοιχτοί στις προτάσεις και συνεργασίες , εξάλλου δεν είπε κάνεις κάτι διαφορετικό , για ποιο λόγο όμως θα έπρεπε να το κάνουμε αυτό να δώσουμε τα πηγαία αρχεία του layout περιοδικού ?
Και απλά θα ήθελα να μάθω απλός ( άσχετα εάν συμμετέχω στο περιοδικό η όχι ) πως σου ήρθε τέτοια ιδέα να δώσουμε έξω τα αρχεία ?
Να κάνουμε κάποιο άλλο σαν αφίσα για πάρτη , π.χ. cd labels που είχε κάνει κάποτε @bullgr η και κάτι άλλο άλλα αρχεία του περιοδικού ?
Εμένα μου φαίνεται κάπως παράξενο αυτό .